Yardım KernelSu Kurulumu

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Elite Rom 14.0.3
Telefon Modeli
Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
İyi akşamlar arkadaşlar, Magisk'te Zygisk vs. tam stabil değil ve çok uğraştırıcı. Bu yüzden Kernelsu yüklemek istedim. Uygun Kernel'i buldum kurdum KernelSu Manager uygulamasına girdim çalışıyor görünüyor ama modül bölümünde magiskle çakışıyor bildirimi var. Nasıl çözebilirim? Magisk kaldırırsam recovery silinir mi? Bir de Play İntegrity'yi geçmek önemli yardımcı olur musunuz?

mert2112

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Tab s9 ultra
Konular
1
Kernelsu tam da bu işe yarıyor zaten.
Uzun zamandır kullanıyorum hiçbir bankadan güvenlik uyarısı almadım. Hiçbir gizleme veya safetynet modülü de gerekmiyor.
Durmanız hata magiski direkt kaldırın.
Hocam bende tab s9 ultra var root ve magisk var safty geçiyor ama bazı oyunlar tespit ediyor kernelsu ya geçmek istiyorum nasıl yapabilirim yardıcı olabilecek varmı ücret karşılığında

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Hocam bende tab s9 ultra var root ve magisk var safty geçiyor ama bazı oyunlar tespit ediyor kernelsu ya geçmek istiyorum nasıl yapabilirim yardıcı olabilecek varmı ücret karşılığında
Cihazınıza ait uygun bir kernel ile veya eğer destek varsa doğrudan any kernel zip dosyası ile mümkün olabilir. Cihaza ait telegram gruplarına bakmak gerekir.

Biraz araştırdığımda burada bir şeyler buldum iyice okuyun.

Oyla:

mert2112

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Tab s9 ultra
Konular
1
Cihazınıza ait uygun bir kernel ile veya eğer destek varsa doğrudan any kernel zip dosyası ile mümkün olabilir. Cihaza ait telegram gruplarına bakmak gerekir.

Biraz araştırdığımda burada bir şeyler buldum iyice okuyun.
Hocam ben bu kadar anlamıyorum bu işlerden sizin yardımınızla yapabilme imkanımız varmı bu ilerden kimse anlamıyor tabletimde root ve magisk var şuan uzaktan yardımcı olabilme imkanınız varmı?

Oyla:
Üst Alt