Yardım Kernelsu ile dosya flashladım cihaz bootloop oldu

Masra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semai
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
30
Arkadaşlar kernelsu ile dosya flashladim bootloop oldu nasil çözerim magisk olsaydi twrpden data/adb/modules kismindan module silebilirimdim ama fakat kernelsuda yok veya başka bir dizide mi yardimci olurmusunuz

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Kullandığınız romu indirip hiçbir sıfırlama yapmadan düz kurun. KernelSU kalkacağı için modül de devre dışı kalacaktır. Ancak yine KernelSU kurduğunuzda aktif olacaktır. O yüzden cihazı açtıktan sonra eğer modülü kaldırma yolunu bulamazsanız sıfırdan temiz şekilde romu kurmanız gerekir.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Kullandığınız romu indirip hiçbir sıfırlama yapmadan düz kurun. KernelSU kalkacağı için modül de devre dışı kalacaktır. Ancak yine KernelSU kurduğunuzda aktif olacaktır. O yüzden cihazı açtıktan sonra eğer modülü kaldırma yolunu bulamazsanız sıfırdan temiz şekilde romu kurmanız gerekir.
Romu yeniden flashlamaya gerek yok herhangi bir ksu desteği olmayan Kernel de flashlayabilir, romu indirmekle ugrasmasin arkadaş.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191

Masra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semai
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stock kernel kurdum cihaz açildi fakat root yoktu ve tekrar kernelsu kurdum ayni hatayi aldim bu sefer kernelsu sürümünü düşürdüm ve açildi ordanda Mrepo uygulamasindan shamiko isimli modülü kapattim sonra tekrar güncel kernelsu kurdum cihazi kurtardim teşekkürler

Hocam sadece stock kernel dönüp ordan magisk kursaydim magisk ile de Mrepo uygulmasina root izni verseydim bu seferde kapatabilirmiydim modülü acaba ? Bildiğiniz üzere Mrepo ve foxmm gibi uygulamalar modül kurulup kaldirilabiliyor root izni varsa tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler
Doğru, bu daha kolay bir çözüm. angel~~
Romu yeniden flashlamaya gerek yok herhangi bir ksu desteği olmayan Kernel de flashlayabilir, romu indirmekle ugrasmasin arkadaş.
Teşekkürler

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Stock kernel kurdum cihaz açildi fakat root yoktu ve tekrar kernelsu kurdum ayni hatayi aldim bu sefer kernelsu sürümünü düşürdüm ve açildi ordanda Mrepo uygulamasindan shamiko isimli modülü kapattim sonra tekrar güncel kernelsu kurdum cihazi kurtardim teşekkürler

Hocam sadece stock kernel dönüp ordan magisk kursaydim magisk ile de Mrepo uygulmasina root izni verseydim bu seferde kapatabilirmiydim modülü acaba ? Bildiğiniz üzere Mrepo ve foxmm gibi uygulamalar modül kurulup kaldirilabiliyor root izni varsa tabi
Güzel çözüm üretmişsiniz hocam. En başta da stok kernel+Magisk yapsaydınız yine çözermişsiniz. Ama bunu bilmek önemli işte, öğrenmiş olduk. :)

Bu arada KernelSU için vardı birkaç tane bootloop saver modülü. Onlardan birini bulup kurarsanız bir daha bootloop olduğunda otomatik devre dışı bırakır modülleri.

Masra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semai
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
30
Güzel çözüm üretmişsiniz hocam. En başta da stok kernel+Magisk yapsaydınız yine çözermişsiniz. Ama bunu bilmek önemli işte, öğrenmiş olduk. :)

Bu arada KernelSU için vardı birkaç tane bootloop saver modülü. Onlardan birini bulup kurarsanız bir daha bootloop olduğunda otomatik devre dışı bırakır modülleri.
Magisk bootloop protector kurdum etki etmedi , kernelsu bootloop korumali nerden bulurum

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Magisk bootloop protector kurdum etki etmedi , kernelsu bootloop korumali nerden bulurum
KernelSU için modül bulamadım da modülleri kaldırma yöntemini buldum bootloop olunca. Yine Magisk'teki gibi TWRP - File Manager - data/adb kısmına girip ksu klasörünün içindeki modules.img dosyasını silmek çözüyormuş. :) Başka bir anlatımda silmeden önce TWRP ana menüsünden mount kısmından System ve Vendor kısımlarını da seçmeleri söylenmiş. En azından bu bilgiye ulaşabildim. wasntme~~

Masra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semai
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
30
KernelSU için modül bulamadım da modülleri kaldırma yöntemini buldum bootloop olunca. Yine Magisk'teki gibi TWRP - File Manager - data/adb kısmına girip ksu klasörünün içindeki modules.img dosyasını silmek çözüyormuş. :) Başka bir anlatımda silmeden önce TWRP ana menüsünden mount kısmından System ve Vendor kısımlarını da seçmeleri söylenmiş. En azından bu bilgiye ulaşabildim. wasntme~~
Teşekkürler

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Kernelsunun kendi bootloop protectoru var. Cihaz açılırken belirli tuş kombinasyonları kullanarak modülleri iptal edebilirsiniz.

Üst Alt