Yardım Kernelsu için yardım

alican_38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
6
Merhaba arkadaşlar , telefona kernelsu kurmak istiyorum , uygulamasında girdiğimde " kernelsu şimdilik sadece GKI çekirdeklerini destekliyor" yazıyor , şimdi kernelsu kurulumu yapabilir miyim ? yapmaz mıyım ? yardımcı olursanız çok sevinirim i hayırlı günler.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Merhaba arkadaşlar , telefona kernelsu kurmak istiyorum , uygulamasında girdiğimde " kernelsu şimdilik sadece GKI çekirdeklerini destekliyor" yazıyor , şimdi kernelsu kurulumu yapabilir miyim ? yapmaz mıyım ? yardımcı olursanız çok sevinirim i hayırlı günler.
Telefonu desteklemiyor kuramazsınız magisk kurulur veya apatch deneyebilirsiniz

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Cihazınıza KernelSu uyumlu bir kernel kurmanız gerekiyor. Rom sürümünüzü söyleyebilir misiniz?

alican_38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınıza KernelSu uyumlu bir kernel kurmanız gerekiyor. Rom sürümünüzü söyleyebilir misiniz?
Bir kaç gündür başka romları denedim rising gibi google sertifika konusunda sıkıntı yaşadım bir türlü aktif edemedim , dün EliteRomLite 14.0.8.0 roma geçince sorunum geçti , google sertifika için kernel su çözümü varmış galiba onu denemek için kurmak istiyorum

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Bir kaç gündür başka romları denedim rising gibi google sertifika konusunda sıkıntı yaşadım bir türlü aktif edemedim , dün EliteRomLite 14.0.8.0 roma geçince sorunum geçti , google sertifika için kernel su çözümü varmış galiba onu denemek için kurmak istiyorum
Aghisna RX kernel yükleyebilirsiniz. KSU desteklidir ve MIUI romlar ile uyumlu.

alican_38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
6
Aghisna RX kernel yükleyebilirsiniz. KSU desteklidir ve MIUI romlar ile uyumlu.

Teşekkür ederim hocam , peki bunu indirip direk OrangeFox la kurmak yeterli mi ? yoksa komple romla birlikte tekrardan mı kurmalıyım ?

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Teşekkür ederim hocam , peki bunu indirip direk OrangeFox la kurmak yeterli mi ? yoksa komple romla birlikte tekrardan mı kurmalıyım ?
Romu yeniden kurmanıza gerek yok kerneli kurmanız yeterli ancak öncesinde uyumsuz olma ihtimaline karşı boot ve dtbo bölümlerinin yedeklerini alın, cihaz bootloopa vs. düşerse ya da önceki kernele dönmek isterseniz yedekleri ofox üzerinden geri yükleyebilirsiniz.

alican_38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
6
Romu yeniden kurmanıza gerek yok kerneli kurmanız yeterli ancak öncesinde uyumsuz olma ihtimaline karşı boot ve dtbo bölümlerinin yedeklerini alın, cihaz bootloopa vs. düşerse ya da önceki kernele dönmek isterseniz yedekleri ofox üzerinden geri yükleyebilirsiniz.
Hocam kusura bakmayın ilk defa bunu kuruyorum , şimdi bunu ofox üzerinden yükledim telefon açıldı sorun yok şuan ne yapmam lazım , yardımcı olabilir misin ?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Hocam kusura bakmayın ilk defa bunu kuruyorum , şimdi bunu ofox üzerinden yükledim telefon açıldı sorun yok şuan ne yapmam lazım , yardımcı olabilir misin ?

Kernelsu uygulamasını indirip yükleyin. Root hazır, gerisi hayal gücünüze kalmış :)

alican_38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
6

Kernelsu uygulamasını indirip yükleyin. Root hazır, gerisi hayal gücünüze kalmış :)
teşekkür ederim hocam , arayüz geldi , magisk modülleri bunda çalışıyor mu ?

Üst Alt