- Adım
- Birinci Adım
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 5
Evetstock rom üzerine kurabilir miyim
Sent from my superior Xiaomeme phone using Tapatalk
Evetstock rom üzerine kurabilir miyim
Deneyip görmeniz gerekecek.DC dimming çalışıyor mu sphinx ve diğer kernellerde çalışmıyor. Ve son miui romlarda bootloop yapıyor mu canting gibi?
Bilgi kısmen doğru. Zaten panel XDA'da ben vermiştim.xda'a ekran hz değerini 70 yapmaya çalışırken ekranı bozulanlarla dolu.
Şu an o konuların hepsinde(bu kernel hariç) ekran oc opsiyonları kaldırılmış.
Boşuna uğraşmayın. Mi8'deki ekran Samsung EA8074 amoled modeli. Bu model maksimum 60hz'de çalışmak için tasarlanmış.
Yukarıdaki oc ise Pocophone f1 için hazırlanmış. Poco'daki Tianma ve Jdi lcd ekranlarda çalışıyor.
Kernelin kendisi bile önce Pocophone f1 için tasarlanmış. Sonradan mi8'e port edilmiş.
Bunun yerine size mi8'e özel olan Twisted Kernel v7.0'ı tavsiye ediyorum. Daha stabil.
xda'a ekran hz değerini 70 yapmaya çalışırken ekranı bozulanlarla dolu.
Şu an o konuların hepsinde(bu kernel hariç) ekran oc opsiyonları kaldırılmış.
Boşuna uğraşmayın. Mi8'deki ekran Samsung EA8074 amoled modeli. Bu model maksimum 60hz'de çalışmak için tasarlanmış.
Yukarıdaki oc ise Pocophone f1 için hazırlanmış. Poco'daki Tianma ve Jdi lcd ekranlarda çalışıyor.
Kernelin kendisi bile önce Pocophone f1 için tasarlanmış. Sonradan mi8'e port edilmiş.
Bunun yerine size mi8'e özel olan Twisted Kernel v7.0'ı tavsiye ediyorum. Daha stabil.
bilgin varmı hocam sorunum hakkında?Bilgi kısmen doğru. Zaten panel XDA'da ben vermiştim.
İki cihaz arasında kerneller eğer geliştirici kullanılabilir diyorsa kullanılabilir.
Bunun dışında kernel olarak 1- Simple 2- Canting 3- Twisted.
Hangi rom kurulu? Ayrıca MALAKAS custom rom lar konusunda epey sıkıntılı. Miui üzerine kurulması tavsiye edilir.twisted kernel yükledim telefon açılmıyor bir türlü mi logosunda 10 dk bekledikten sonra recovery moda geçiyor. nasıl çözülecek biliyor musun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilgin varmı hocam sorunum hakkında?
eu beta 9.8.29 dan 9.3.3 e geçmeye çalışırken olduHangi rom kurulu?
Tekrar yükleyin kerneli. Geriye dönüş zaten büyük sıkıntı yapılmaması gerek. Full wipe gerekir çoğu durumda sürüm geriye dönüşü.eu beta 9.8.29 dan 9.3.3 e geçmeye çalışırken oldu