Kernel Kernel arıyorum!

mumei

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
İsg
Konular
19
Herkese merhaba.
Şuan Android 11 12.5.7 miui kullanıyorum. Lanet olsun ki hiç kernel bulamadım. Oyunlar çok kötü performans veriyor kernelsiz. Rom baya stabil ama kernele ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hitmantextil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
12
Herkese merhaba.
Şuan Android 11 12.5.7 miui kullanıyorum. Lanet olsun ki hiç kernel bulamadım. Oyunlar çok kötü performans veriyor kernelsiz. Rom baya stabil ama kernele ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Telefon markanı belirtmemişsin

Exfat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Lenovo P2
Konular
0
Şunu buldum ama sanki hakkında bilgi yok.

Ayrıca şu siteye de bakabilirsiniz:

Mesela burada bir kernel buldum ama miui desteklemiyordu. Yani kernel için de performans için de custom roma geçmeniz gerekebilir, miui romu da çok performanslı olmayabilir.

Son düzenleme:

mumei

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
İsg
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mesela burada bir kernel buldum ama miui desteklemiyordu. Yani kernel için de performans için de custom roma geçmeniz gerekebilir, miui romu da çok performanslı olmayabilir.
Buda costum rom ama miui işte. Oss romları pek sevmiyorum. Miui daha işlevsel. Kernel de yapılmıyor. Mi gerekenleri paylaşmadı galiba ondan olsa gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır tüm xiaomi modellerini içeriyor bu forum. Şu gönderiye bakabilirsin arkadaş paylaşmış zaten Mod - [POCO X3/NFC] StormBreaker Kernel v8
Genel formun cihaz olarak poco x3 nfc olan kısmına girerek oluşturdum konuyu. Hatalı olmadığımı düşünüyorum.

mumei

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
İsg
Konular
19

Xda ya sürekli bakıyorum. Orada da miui a11 kernel 1 tane vardı. Oda stabil değil. Stcokdan daha berbat :)

Adolyer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F3
Konular
6
Android 11 miui da çalışan tek kernel venoom şuanda. Ama pek bir fark göremedim ben. Dtbo ve boot.img yedeğini al twrp den dene istersen.

mumei

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
İsg
Konular
19
Android 11 miui da çalışan tek kernel venoom şuanda. Ama pek bir fark göremedim ben. Dtbo ve boot.img yedeğini al twrp den dene istersen.

Denedim daha önce. Önerin için teşekkür ederim. Stock kernelden daha berbat bir kernel. Tavsiye etmem kimseye. Artık A10 a dönme vaktidir. Yapacak birşey kalmadı.

Üst Alt