- Adım
- Yunus emre
- Cihazım
- Redmi k30 poco
- Konular
- 70
Hangi sekil hocamSai ayarlarından yükleyici kısmını bu şekil yapıp deneyiniz
Hangi sekil hocamSai ayarlarından yükleyici kısmını bu şekil yapıp deneyiniz
hocam zaten oyle ayarlayi yukluyordum bu hatyi verdi bu seferde pro modunda da denedim.ayni hocamSai ayarlarından yükleyici kısmını bu şekil yapıp deneyinizResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha yeni denedim oldu hocam.hocam zaten oyle ayarlayi yukluyordum bu hatyi verdi bu seferde pro modunda da denedim.ayni hocam
Bu sekilde denedim.yukluyor ama video izlerken bu sefer atiyor uygulamadan hocam ben bu romlari kurmadan once globaal romda bile root indirio kurdum.hep suan olmuuorAyrıca bu şekilde iken download yapacaksınız. Muhtemelen siz root seçeneğine tıklayıp dosyayi indiriyorsunuz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayni hata hocam MIUI romda optimizasyon u kapatinca oluuodu bunda o yokBu sekilde denedim.yukluyor ama video izlerken bu sefer atiyor uygulamadan hocam ben bu romlari kurmadan once globaal romda bile root indirio kurdum.hep suan olmuuor
Bunu yükleyin. Bu direk APK şeklinde sai felan kullanmayın.Bu sekilde denedim.yukluyor ama video izlerken bu sefer atiyor uygulamadan hocam ben bu romlari kurmadan once globaal romda bile root indirio kurdum.hep suan olmuuor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayni hata hocam MIUI romda optimizasyon u kapatinca oluuodu bunda o yok