Mod [KERNEL] Android 10 - 11 [AOSP] IMMENS1TY - X Stabil [K20 Pro | 9T Pro] 27.05.2021

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
hocam eğer yedekleme almasam da full wipe format data yapıp yeni rom kurduğumda bu kernel gider mi boot ve dtbo orijinal haline geri döner mi ?
Tabii ki hocam her yeni rom kurulumunda/ güncellenmesinde/ üzerine tekrar kirli flaş yapılmasında gider ve stok olan neyse ona döner.

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
47
Tabii ki hocam her yeni rom kurulumunda/ güncellenmesinde/ üzerine tekrar kirli flaş yapılmasında gider ve stok olan neyse ona döner.
verdiğiniz linktekini yaptım miui uyumluyu. şuan miui ekranında uzun zamandır ve açılmıyor cihaz. neden acaba ?

bundan öncede debload yaptım bazı uygulamaları sildim nescafe isimli hocanın konusundaki bloatware yazan

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
verdiğiniz linktekini yaptım miui uyumluyu. şuan miui ekranında uzun zamandır ve açılmıyor cihaz. neden acaba ?

bundan öncede debload yaptım bazı uygulamaları sildim nescafe isimli hocanın konusundaki bloatware yazan
Hocam 2 Wipe yapıp deneyebilir misiniz? Olmazsa BOOT ve DTBO yedeklerinizi yükleyebilir veya mevcut romu yükleyip Wipe Cache Dalvik/ Cache yapıp kullanabilirsiniz. (Verileriniz silinmez)

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
47
Hocam 2 Wipe yapıp deneyebilir misiniz? Olmazsa BOOT ve DTBO yedeklerinizi yükleyebilir veya mevcut romu yükleyip Wipe Cache Dalvik/ Cache yapıp kullanabilirsiniz. (Verileriniz silinmez)
twrp ekranım açılmıyor sadece fastboot maalesef.

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

IMMENS1TY genel performansı, verimliliği ve pil ayarını iyileştirmeye odaklanan basit ve minimal bir çekirdektir.

Bazı romlarda Stok Kernel ile birlikte AUDIO EQ • FX kullanıldığında WiFi çalışmama sorununu çözmek için de IMMENS1TY-X'i yükleyebilirsiniz.
Yükleme Yönergeleri
>>Magisk yüklü olmalıdır.
>>Herhangi bir memnuniyetsizliği giderebilmek adına BOOT ve DTBO yedeğini mutlaka alınız.
>>İndirmiş olduğunuz zip dosyasını TWRP / Orange Fox ile hiçbir şey silmeden flaşlayınız.
>>Cihazı yeniden başlatınız.
İşlem tamamdır hayırlı olsun.
Android 11 Son/Güncel Sürüm
| ~ ∆ ~ |

Android 10 Son/Güncel Sürüm
| ~ ∆ ~ |

Tüm Sürümler

Magisk

DİPNOT: Sorumluluk size aittir. Ben veya MiuiTürkiye.Net Ailesi yapılan işlemlerden doğacak problemlerden sorumlu tutulamaz.
Hocam Evo'x son sürüm de bootloop'a düşüyor.

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Doğru olanı kurmuşsunuz ancak sebebi ne bende tam olarak bilemiyorum. Yorumlarda kullananları görmüştüm. Hocam isterseniz NotKernel veya Englezos bir deneyin.
Hocam zaten şuan Not Kernel kurulu bende sebebini anlamadım üstünde de durmadım pek.

Üst Alt