Benimki de pro plus 5g siz onun aynısını yapmayacaksınız mifirm sitesine girin kendi romunuzu oluşturup yapacaksanız ardından fastboot yükleyecek siniz bilgisayara YouTube'dan izleyerek yapın hocam yardımcı olurlar fastboot ile rom atma yazın hepsi aynısını yapıyorPro plus için geçerli sanırım. Pro 5g de (garnet) işe yarıyor mu acaba? Bir de youtube videosu demişsiniz hangi video?
Pro plus için geçerli sanırım. Pro 5g de (garnet) işe yarıyor mu acaba? Bir de youtube videosu demişsiniz hangi video?
Teşekkür ederim hocam denersem bilgilendirme yaparımRehber - Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme
SORUMLULUK SİZE AİT. Akşama kadar uğraş sonucu cihazı bozdum sonra bu çözüme ulaştım. Öncelikle miui güncelleyici, güncelleme yapmasın diye bozulmuş. usb ile yükleyin hatasının çözümü güncelleyici apknın linkteki sürümünü kurun. Sonra cihazınızda hangi rom yüklüyse onun aynısının ZİP...forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rehber - Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme
SORUMLULUK SİZE AİT. Akşama kadar uğraş sonucu cihazı bozdum sonra bu çözüme ulaştım. Öncelikle miui güncelleyici, güncelleme yapmasın diye bozulmuş. usb ile yükleyin hatasının çözümü güncelleyici apknın linkteki sürümünü kurun. Sonra cihazınızda hangi rom yüklüyse onun aynısının ZİP...forum.miuiturkiye.net
Bu arkadaşları izleyerek yapabilirsiniz
Baştan söyleyeyim sorumluluk kabul etmiyorum hocam ben kendim deneyerek yaptım telefon siyah ekran verip kapanırsa kusura bakmayın şans işi diyorlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dün Hindistan romuna 2.4 güvenlik güncellemesi geldi bilginiz olsun güncellemeye açık telefon
Hocam bu fastboot ile yükleme değil. Bildiğimiz güncelleme sırasında dosya adını değiştirmeRehber - Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme
Rehber - Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme
Bu arkadaşları izleyerek yapabilirsiniz
Baştan söyleyeyim sorumluluk kabul etmiyorum hocam ben kendim deneyerek yaptım telefon siyah ekran verip kapanırsa kusura bakmayın şans işi diyorlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dün Hindistan romuna 2.4 güvenlik güncellemesi geldi bilginiz olsun güncellemeye açık telefon