- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Meslek
- Ekonomist
- Konular
- 36
İcons dosyasını Yandex disc yükleyip link atar mısınız
Hocam simge mevcut bunu resimdeki isim ile değiştirin, Chrome için yapabileceğim birşey yok çünkü simge oluşmamışÇok özür dilerim hocam saf temayı atmışım size, buyrun;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ederim hocam.Hocam simge mevcut bunu resimdeki isim ile değiştirin, Chrome için yapabileceğim birşey yok çünkü simge oluşmamış
Bunu simge oluşmuş olupta masaüstünde düzgün görünmeyen tüm uygulamalar için yapsak olurmu ? Birde res klasörü içerisindeki hdpi, xhdpi ve xxhdpi klasörlerinde ayrı ayrı yapmalımıyız? TeşekkürlerHocam simge mevcut bunu resimdeki isim ile değiştirin, Chrome için yapabileceğim birşey yok çünkü simge oluşmamış
İkinci sorudan başlayayım hdpi ve xhdpi klasörleri tamamen gereksiz onları silin boşuna yer kaplamasın , bunu simge oluşmuş ama masaüstünde gözükmeyen tüm uygulamalar için yapabilirsiniz ama hepsi Twitter'daki gibi olmayacaktır . Ben şimdiye kadar farkettiklerimi konunun en altına not düştüm . Onların da o isimle çektiğini uzun süre araştırıp bulmuştumBunu simge oluşmuş olupta masaüstünde düzgün görünmeyen tüm uygulamalar için yapsak olurmu ? Birde res klasörü içerisindeki hdpi, xhdpi ve xxhdpi klasörlerinde ayrı ayrı yapmalımıyız? Teşekkürler