haqanguven' Alıntı:mert25' Alıntı:dosyayı indirip kurdum fakat ana ekranda kenar çubuğu görünmüyor. program içerisinden kenar çubuğunda görünmesini istediğim uygulamaları da ekledim. eksik olan ne acaba?
Etkinleştir veya devre dışı bırak'a tıkla açılacaktır kendi kendine
mert25' Alıntı:haqanguven' Alıntı:mert25' Alıntı:dosyayı indirip kurdum fakat ana ekranda kenar çubuğu görünmüyor. program içerisinden kenar çubuğunda görünmesini istediğim uygulamaları da ekledim. eksik olan ne acaba?
Etkinleştir veya devre dışı bırak'a tıkla açılacaktır kendi kendine
hocam dediğinizi yaptım fakat olmadı, acaba cihaz rootlu değil de ondan olabilir mi çalışmaması?
haqanguven' Alıntı:mert25' Alıntı:haqanguven' Alıntı:Etkinleştir veya devre dışı bırak'a tıkla açılacaktır kendi kendine
hocam dediğinizi yaptım fakat olmadı, acaba cihaz rootlu değil de ondan olabilir mi çalışmaması?
Rootlu değilse nasıl system-app nin içine kopyaladın uygulamayı?
mert25' Alıntı:haqanguven' Alıntı:mert25' Alıntı:hocam dediğinizi yaptım fakat olmadı, acaba cihaz rootlu değil de ondan olabilir mi çalışmaması?
peki cihazı nasıl rootlayabilirim?
foruma baktım fakat net bir bilgi bulamadım.
mi4 global rom yüklü
mert25' Alıntı:haqanguven' Alıntı:mert25' Alıntı:hocam dediğinizi yaptım fakat olmadı, acaba cihaz rootlu değil de ondan olabilir mi çalışmaması?
mi4 global rom yüklü
mi4 global rom yüklü