Sohbet kayseri soylu iletişim rezaleti

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Geçmiş olsun hocam.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Gelişmeleri aktarmak gerekirse: Şahıs telefonumu açmaya biyerleri yemediği için mesajıma cevap veriyor. İlk başta Tek kelime hakaret etmediğim halde küfür, hakaretle karşılık verdi bende o para çoculuğjndan çocuğundan avradından kuruşuna kadar çıksın dedim. Bana cihazın çıkma parçalarla toplanacağını başta söylemişmiş de ben de kabul etmişim. Bende bu it herife cihazı alırken "toplama olması sorun değil cihazda sıkıntı yoksa tamamdır" diye konuştuğumu hatırlattım ama bu şahıs küfürle konuşmaya devam ederek "adamlık gör iban ver parayı atcam" filan dedi bende ibanı attım ama 5 gün geçmesine rağmen hesabıma halen para girişi olmadı. Üstüne üstlük bu şahıs tehdit içerikli mesajlar da attı. Diyecek söz bulamıyorum arkadaşlar. Böylesine ne denir siz söyleyin. Ben 400 LİRAYLA ölmem. O da 400 lirayla kral olmaz. Ayıplı ürününü sağlam diye yollayıp üstüne ayıbını kabul etmeyen esnafcıklara ne yapılır ki..

Zorda olan insanlardan para kazanan böyle haysiyetsizler çok malesef, hatta şuan dünyadaki düzen bu şekilde işliyor her yerde var. Önemli olan burada gerekirse telefon kullanmayıp böyle şahsiyetlerin eline düşmemek gerek.
Malesef tüketiciler olarak bizler bilinçsiz davrandıkça bu tip insanlarda yollarına bakacaktır.
Hadi fatura kesmeyip verigsiz olarak kaçak iş yapıyor, sizde yaptırıyorsunuz anldık bu artık normal bir durum ülkemizde malesef. Bari bu tip yerlerde iş yaptırırken bir imzalı kağıt alın.

Falancı imei nolu cihaz şu, şu sepeblerle şu işletme tarafından şu kişi elinden teslim alınmıştır. vs. gibi elle dahil yazışmış olan bir kağıt parçası bir sorun olması durumunda lehinize bir delil olacaktır. Fakat şuan mahkemeye dahi verseniz adam ben tanımıyorum, hayatımda ilk defa görüyorum bu vatandaşı dese nasıl kanıtlayacaksınız bunu.

Neyseki mesaj attı dyorsunuz.Bunlarda bir delildir sonuçta. Sonunda bir şey çıkıp çıkmamasını önemsemeden en azından gidip bu delil ile hakem heyeti yada savcılığı başvuru yapsanız en azından biraz da olsa uğraştırmış, burnunu sürtmüş olursunuz. Haa br şey çıkarmı çok sanmıyorum ama kimse uğraşmak istezse, vakit harcamak istemezse bu tip insanlarda böyle yapmaya devam edeceklerdir ve sayılarıda giderek artacaktır. Çünkü bu tip insanlar birilerini dolandırdıklarında, kimsenin gidip şikayetle, savcılıkla falan uğraşmayacağından o kadar eminlerki ger geçen gün arsızlıklarını arttırıyorlar.
Bu yüzden tüketiciler olarak gerekirse 1 tl için bile diş göstermeliyiz ki bu tip insanların cesaretleri kabarmasın. Bir daha yapacak olduklarında çekinsinler. Yoksa sen haramını, helalini düşünüp iş yaptırırsan her zaman hazin bir sonuçla karşılaşman muhtemeldir. Ülkede haramı, helali takan dan çok takmayan var. Sen işini kendin sağlama alacaksın, sonrası Allah Kerimdir diyeceksin.

Neyse çok nutuk attım galiba, yazdıklarım size özel değil genele hitabendir lütfen kırılmayın. Sizede tekrar geçmiş olsun.

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Bence emniyete gidip sahis hakkinda sikayetci olun ustadim, bu is ticaretten cikmis tehdit hakaret sucuna varmis. Emniyet gereken islemii yapacaktir.

ptmustafa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Fizyoterapist
Konular
6
Kayseri'de Hakkıyla Ticaret Yapan yüzlerce insan varken bir cümleyle burası Kayseri alış demen Hem ırkçı bir yaklaşım hemde gereksiz bir ön yargılı
Konuyu hortlatıyorum ancak 2 yıldır Kayseri'deyim İstanbul'dan geldim. Özellikle telefoncuların alayı istisnasız hileli bozuk mal veya fahiş fiyata satıyor. Telefonumun parçasını çalan mı desen çakma malzeme takıp orjinalinden fazla para isteyen mi desen, sıfır telefon satıp içinden çakma şarj aleti kulaklık çıkan vs.. hepsi kazıkladı beni hakkım haram olsun. Ticaret şehrine bak! Soylu iletişim hakkında arkadaş haklı az bile söylemiş forum kuralları olmasa daha ağır konuşacağım.
Kayseri'de Hakkıyla Ticaret Yapan yüzlerce insan varken bir cümleyle burası Kayseri alış demen Hem ırkçı bir yaklaşım hemde gereksiz bir ön yargılı

Aliak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
One+ 5
Konular
0
Kayserili üst komşu bisikletin frenini kırdı, 70$ fren parasını ödemedi, üstüne de özür bile dilemedi. Kayserililer normalde iyi insanlardır uyanıklığın yanında ama bana iyisi denk gelmedi maalesef.

Üst Alt