Sohbet kayseri soylu iletişim rezaleti

yarkral

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Munzur
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Durumum yeni cihaz almaya el vermediği için bunlara anakartı ve power tuşu Flexi sorunlu olan 2 cihazı bu telefoncuya yolladım ve bana sözde 400 TL'ye 1 cihazı sağlam şekilde toplayıp göndereceğini söyleyen bu şahıs ghost screenli çakma ekranı olan çakma kasası olan sensörü bozuk olan ve zırt pırt kapanıp bataryayı sök tak yapmadan açılmayan mi cloud kilidi olan bir cihaz yolladı ve geri de almadı. Şikayet edeceğimi belirttiğimde ise cins cins konuşup avukat tanıdıkları olduğunu söyleyen bu karakter yoksunu istediğim yere şikayet etmemi söyledi. fatura vs de olmadığı için hukuki işlem yapamıyorum. 400 tl ile kimse ölmez çoluğuna çocuğuna o parayı yedirirken umarım boğazında kalır allah belasını versin demekten başka çarem yok. Durumu olmayıpta benim gibi ucuzcu arayan arkadaşlara tavsiyem ya bilindik bi servise gönderin yada hiç yaptırmayın.

Kaage

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet ŞENOL
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Gecmis olsun hocam burasi kayseri alis boyle seylere

Xee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 6
Konular
8
Gecmis olsun hocam burasi kayseri alis boyle seylere
Kayseri'de Hakkıyla Ticaret Yapan yüzlerce insan varken bir cümleyle burası Kayseri alış demen Hem ırkçı bir yaklaşım hemde gereksiz bir ön yargılı

Kaage

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet ŞENOL
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Amacim hakkiyla is yapanlari hedef almak mi sence 100 esnaf varsa 75-80 ni kolay paraci yasiyorum goruyorum.

Xee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 6
Konular
8
Amacim hakkiyla is yapanlari hedef almak mi sence 100 esnaf varsa 75-80 ni kolay paraci yasiyorum goruyorum.
Her Ne Olursa Olsun Bu Yaklaşım Yanlış 1 2 kendini bilmezin yaptığı densiz şeyleri 1 milyon 800 bin nufusu olan bir sehre mâl etmen saçma.Bu Arada bende Kayseri'de Yaşıyorum Kayseride Doğdum Kayseride büyüdüm Cok Fazla sehir gezdim Her yerde var o kolay paracilarKayseriye Has bir durum söz konusu degil .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Durumum yeni cihaz almaya el vermediği için bunlara anakartı ve power tuşu Flexi sorunlu olan 2 cihazı bu telefoncuya yolladım ve bana sözde 400 TL'ye 1 cihazı sağlam şekilde toplayıp göndereceğini söyleyen bu şahıs ghost screenli çakma ekranı olan çakma kasası olan sensörü bozuk olan ve zırt pırt kapanıp bataryayı sök tak yapmadan açılmayan mi cloud kilidi olan bir cihaz yolladı ve geri de almadı. Şikayet edeceğimi belirttiğimde ise cins cins konuşup avukat tanıdıkları olduğunu söyleyen bu karakter yoksunu istediğim yere şikayet etmemi söyledi. fatura vs de olmadığı için hukuki işlem yapamıyorum. 400 tl ile kimse ölmez çoluğuna çocuğuna o parayı yedirirken umarım boğazında kalır allah belasını versin demekten başka çarem yok. Durumu olmayıpta benim gibi ucuzcu arayan arkadaşlara tavsiyem ya bilindik bi servise gönderin yada hiç yaptırmayın.
Aynı olayı soylu da bizzat 1.5 sene önce yasadim bana sağlam sorunsuz dedigi mi 6 nin power buttonunda sorun vardi Allah tan garantiye yolladım ve sorun çözüldü güvenilmez firma ve burda paylaşım yaparak arkadaşları bilinclendiriyor uyariyor olman takdir edilecek bir durum. Böyle Kalitesiz Ticaret yapan İnsanları Bu şekilde Paylaşarak Afaroz edebiliriz Arkadaslar Burasi Kayseri Alış demek yerine.

Kaage

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet ŞENOL
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Eger yazdigim seye ilk yazdiklarin bunlar olsaydi suan yapacagim gibi HAKLİSİN HOCAM YANLİS Bİ GENELLEME OLDU der mesajimi silerdim isin icine irkcilik ve soylenen seyi carpitma girince hos olmuyor degerli Xee

Ben bi onceki yazimla olayi yumusatmaya iterken hemen ardina igneleyici mesajinizla tutumunuzu belli ettiniz size iyi geceler dilemekten baska bir mantikli yol goremiyorum sayin Xee

Xee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 6
Konular
8
Eger yazdigim seye ilk yazdiklarin bunlar olsaydi suan yapacagim gibi HAKLİSİN HOCAM YANLİS Bİ GENELLEME OLDU der mesajimi silerdim isin icine irkcilik ve soylenen seyi carpitma girince hos olmuyor degerli Xee
Söylenen şeyde çarpıtma yok hocam bir cümle yazmışın ve o cümledede gayet sert bir tavırla burası Kayseri alış demişsin bir genelleme yapmışsın ve hoş değil mesajları okursan zaten anlayışla karsilarsin benim neden tepki gördüğümü değerli kardeşim amacım kesinlikle tatsizlik çıkarıp gönül kirmak degil ama bu insanların burasi adana ne bekliyon bura kayseri ne bekliyon olayları gerçekten gereksiz ve saçma bir hâl aldı

Wolker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ilker
Cihazım
9T PRO
Konular
7
Öncelikle merhaba arkadaşlar bende kayseri doğmuş ve şu anda kayseride ticaretine devam eden birisi olarak birkaç kelam edeyim.
Öncelikle adımız çıkmış maalesef şöyleler böyleler diye ama kayseri de neredeyse kayserili kalmadığını başka şehirden gelenlerin kayserili adıya ticaret yaptıgını belirtmem de fayda var.Kötü esnaf sahtekar esnaf ta sadece kayseriye has bir mevzu değil neredeyse tün dünya da bu zaten ziyadesiyle mevcut.
Bir ikincisi de soylu ticaret dedigimiz kişiyle telefon tamiri hakkın da birkez de ben muhatap olmak zorunda kalmıştım durum gerçekten hüsran.

Xee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 6
Konular
8
Öncelikle merhaba arkadaşlar bende kayseri doğmuş ve şu anda kayseride ticaretine devam eden birisi olarak birkaç kelam edeyim.
Öncelikle adımız çıkmış maalesef şöyleler böyleler diye ama kayseri de neredeyse kayserili kalmadığını başka şehirden gelenlerin kayserili adıya ticaret yaptıgını belirtmem de fayda var.Kötü esnaf sahtekar esnaf ta sadece kayseriye has bir mevzu değil neredeyse tün dünya da bu zaten ziyadesiyle mevcut.
Bir ikincisi de soylu ticaret dedigimiz kişiyle telefon tamiri hakkın da birkez de ben muhatap olmak zorunda kalmıştım durum gerçekten hüsran.
Aynen tamda bunu anlatmak istedim

Ben bi onceki yazimla olayi yumusatmaya iterken hemen ardina igneleyici mesajinizla tutumunuzu belli ettiniz size iyi geceler dilemekten baska bir mantikli yol goremiyorum sayin Xee
İyi geceler hocam

yarkral

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Munzur
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Gelişmeleri aktarmak gerekirse: Şahıs telefonumu açmaya biyerleri yemediği için mesajıma cevap veriyor. İlk başta Tek kelime hakaret etmediğim halde küfür, hakaretle karşılık verdi bende o para çoculuğjndan çocuğundan avradından kuruşuna kadar çıksın dedim. Bana cihazın çıkma parçalarla toplanacağını başta söylemişmiş de ben de kabul etmişim. Bende bu herife cihazı alırken "toplama olması sorun değil cihazda sıkıntı yoksa tamamdır" diye konuştuğumu hatırlattım ama bu şahıs küfürle konuşmaya devam ederek "adamlık gör iban ver parayı atcam" filan dedi bende ibanı attım ama 5 gün geçmesine rağmen hesabıma halen para girişi olmadı. Üstüne üstlük bu şahıs tehdit içerikli mesajlar da attı. Diyecek söz bulamıyorum arkadaşlar. Böylesine ne denir siz söyleyin. Ben 400 LİRAYLA ölmem. O da 400 lirayla kral olmaz. Ayıplı ürününü sağlam diye yollayıp üstüne ayıbını kabul etmeyen esnafcıklara ne yapılır ki..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt