- Adım
- mertergeç
- Cihazım
- mi 10t pro
- Konular
- 1
Örenğin kilit ekranı duvar kağıdı değişmiyor. Ne yaptıysam olmadı.Ayarlara girdiğimde duvar kağıdı kısmı boş çıkıyor.
Uygula butonunun yanındaki yenile butonuna bastınız mı? Alt kısımdaki "Çevrimiçi duvar kağıdı" seçeneğinin göstergesi de açık olmalı. Bazen tek tıklamayla almıyor 2 kere tıklamanız gerekebiliyor.Örenğin kilit ekranı duvar kağıdı değişmiyor. Ne yaptıysam olmadı.Ayarlara girdiğimde duvar kağıdı kısmı boş çıkıyor.
Kontrol ettim şimdi hocam dediğiniz şeyi hem hem guts da hem normal bildirimlerde bir sorun görmedim. Kilit ekranın da mı dediğiniz sorun?Eksik birşey farkettim.Mesela whatsapp ta mesaj geldiğinde bildirim görünmüyor ve açtığımda whatsapp'ı kimin yazdığı belli olmuyor.
Burda hocam mesela bildirim olmasına rağmen sadece saat olarak yeşil görünüyor .Bildirim göstermiyor .Kontrol ettim şimdi hocam dediğiniz şeyi hem hem guts da hem normal bildirimlerde bir sorun görmedim. Kilit ekranın da mı dediğiniz sorun?
Mesela bu aydınlık mod bildirimiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu karanlık mod
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu kilit ekranı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ekran alıp gönderirseniz sorunu daha iyi anlayabilirim.
Anladım, kontrol ettim ayrıca kendimde kullanıyorum temayı ama dediğiniz gibi bir sorun göremedim.Burda hocam mesela bildirim olmasına rağmen sadece saat olarak yeşil görünüyor .Bildirim göstermiyor .