Sohbet Kayıtsız telefon alınır mı?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Artı ve eksilerini yazayım ben türkiye garantili aldım ama keşke daha az para verip daha iyi model alsaydım 9t yi 2600 e aldım o fiyata kayıtsız mi 9t pro modeli satılıyordu.Ben EU rom kullanıyorum imei tamirini biliyorum sorun çıkarsa internet sayesinde bulup indirip bir şekilde hallediyorum cam vs kırmadığım sürece dolayısıyla garantime daha 1.5 sene var ama garanti yok umarım ihtiyacım olmaz çünkü sonuç bellidir "kullanıcı hatası"
Artılar
-Ek gümrük vergisi geldi mesela geçen telefon alırken yarısını bana ver diyor adeta devlet onu ödemezsiniz.
-Romla vs ilgilyseniz cihazda donanım farkı olmayacağından farkı hissetmeyeceksiniz.
Eksiler
-Rom İmei tamir vs ilgili değilseniz araştırmak da istemezseniz tak çalıştır kullanayım diyorsanız ufak sorunlarda lanet edebilirsiniz.
-İmei aldığınız yer kayıt etmiyorsa eski bir cihazdan imei tamiri yapacaksınız şebeke sorunu olabiliyor 4.5g vs her durum için geçerli değil.
-Çok vatanseverseniz "yav devlete vergimi vermedim " diyebilirsiniz. :D

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Artı ve eksilerini yazayım ben türkiye garantili aldım ama keşke daha az para verip daha iyi model alsaydım 9t yi 2600 e aldım o fiyata kayıtsız mi 9t pro modeli satılıyordu.Ben EU rom kullanıyorum imei tamirini biliyorum sorun çıkarsa internet sayesinde bulup indirip bir şekilde hallediyorum cam vs kırmadığım sürece dolayısıyla garantime daha 1.5 sene var ama garanti yok umarım ihtiyacım olmaz çünkü sonuç bellidir "kullanıcı hatası"
Artılar
-Ek gümrük vergisi geldi mesela geçen telefon alırken yarısını bana ver diyor adeta devlet onu ödemezsiniz.
-Romla vs ilgilyseniz cihazda donanım farkı olmayacağından farkı hissetmeyeceksiniz.
Eksiler
-Rom İmei tamir vs ilgili değilseniz araştırmak da istemezseniz tak çalıştır kullanayım diyorsanız ufak sorunlarda lanet edebilirsiniz.
-İmei aldığınız yer kayıt etmiyorsa eski bir cihazdan imei tamiri yapacaksınız şebeke sorunu olabiliyor 4.5g vs her durum için geçerli değil.
-Çok vatanseverseniz "yav devlete vergimi vermedim " diyebilirsiniz. :D
discovery 1 telefonumun imeini yaptırsam adama o zaman 4g özelliğini kullanamaz mıyım yani? Ufak tepek sorunlar ne oluyor?

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
discovery 1 telefonumun imeini yaptırsam adama o zaman 4g özelliğini kullanamaz mıyım yani? Ufak tepek sorunlar ne oluyor?
İmei meselesinde tam emin değilim benim replika s5 im vardı ona 3310 imei atmıştım sadece gsm çalışıyordu başka bir zamanda dayımın telefonuna n73 cihazı vardı eski oda onu atmıştım sorun olduğunu hatırlamıyorum yine de pek bilgili değilim bu konuda..
Ufak tefek sorunlar ise imei problemi çıkabilir aniden sms gelir cihaz imeiniz klon 3 aya kapanacak vs sende aldıgın yer yapmazsa kendin ya para ödersin ya kendin uğraşırsın.

Son düzenleme:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Hangi telefonun IMEI atıldığı fark etmez hocam ister 3310 olsun ister ankesörlü telefon işinin ehli birine yaptırırsanız hiç bir sorun olmaz..

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Hangi telefonun IMEI atıldığı fark etmez hocam ister 3310 olsun ister ankesörlü telefon işinin ehli birine yaptırırsanız hiç bir sorun olmaz..
arkadaşın dediği gibi imei kapanma smsleri gelir mi ? hiç almadım ben o yüzden kafam çok karısık

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
arkadaşın dediği gibi imei kapanma smsleri gelir mi ? hiç almadım ben o yüzden kafam çok karısık
Cihazda hiç IMEI işlemi yapılmamış ise uyarı mesajı gelecektir.
Hattınızı diğer slota takmadıysanız 4 ay daha yasal olarak kullanabilirsiniz toplam da 4+4 8 ay.
(Şuan yasal süre 5+5 ay diye biliyorum ama yanlış da olmasın)

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Cihazda hiç IMEI işlemi yapılmamış ise uyarı mesajı gelecektir.
Hattınızı diğer slota takmadıysanız 4 ay daha yasal olarak kullanabilirsiniz toplam da 4+4 8 ay.
(Şuan yasal süre 5+5 ay diye biliyorum ama yanlış da olmasın)
Hocam ben telefoncu imei atarsa demiştim. o zaman kapanma smsleri gelir mi?

Üst Alt