Soru kayıtsız redmi note 8 alınır mı?

cancanbongo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
mi 4
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar kayıtsız imei atılmış redmi note 8 almayı düşünüyorum 1400 tl civarı. Bir tanıdık gaziantepten getirecek. imei atılmış halde. İmei benim için sıkıntı olmaz kendi elimde eski telefonlar var imeisini değiştirebilirim. Sizce cihaz alınır mı bu fiyata? Ayrıca global sürüm olup olmadığını bilmiyorum onu nasıl sorgulayabilirim? Band 20 sorunundan dolayı global almak istiyorum da

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Global değildir o Çindir. İmeisi hazır cihazlar Çin oluyor genelde. Globallerde size kapalı kutu teslim ediyorlar, kutusunu bl kilidini siz açıyorsunuz sonra imei atılıyor

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Sorun çıkarmaz global olmasa bile kendin global rom kurabilirsin IMEI atabilirim dediğinize göre firmware kurmak sizin için çok basit merak etmeyin fiyatına gelince şahsen ben ona 1400 vermek yerine gider mi 8 se mi 9se filan alırım 4gb ramli cihazların sonu gelmeye başlıyor uygulamalar güncelleme aldıkça yediği ram miktarı artıyor şuan orta seviye Bir cihaz bile alsanız 6gb Ramdan daha azına sahip olan Bir cihaz almayın yinede karar sizin

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Sorun çıkarmaz global olmasa bile kendin global rom kurabilirsin IMEI atabilirim dediğinize göre firmware kurmak sizin için çok basit merak etmeyin fiyatına gelince şahsen ben ona 1400 vermek yerine gider mi 8 se mi 9se filan alırım 4gb ramli cihazların sonu gelmeye başlıyor uygulamalar güncelleme aldıkça yediği ram miktarı artıyor şuan orta seviye Bir cihaz bile alsanız 6gb Ramdan daha azına sahip olan Bir cihaz almayın yinede karar sizin
Cihazın global olması başka global rom atılması başka

Oyla:

cancanbongo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
mi 4
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım hocam teşekkür ederim. gönderebilecek olan bir tanıdığın arkadaşıymış daha konuşmadım onlarla da sahibinden de 1400 lira civarına satıyorlar bazı ilanlarda bt kilidini kapalı geldiğini yazmışlar bazıları direkt imei atıp gönderiyormuş Demek ki imei atıp gönderenlerin cihazları çin cihazı öğrendiğim iyi oldu sağolun.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Karıştırdım kusura bakmayın

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
anladım hocam teşekkür ederim. gönderebilecek olan bir tanıdığın arkadaşıymış daha konuşmadım onlarla da sahibinden de 1400 lira civarına satıyorlar bazı ilanlarda bt kilidini kapalı geldiğini yazmışlar bazıları direkt imei atıp gönderiyormuş Demek ki imei atıp gönderenlerin cihazları çin cihazı öğrendiğim iyi oldu sağolun.
Rica ederim ama şunu da söylemeliyim. Her bl kilidi kapalı olan da global olacak diye kaide yok. Öyle anlaşılmasın. Genel olarak söyledim onu ben

Oyla:

cancanbongo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
mi 4
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Elimde mi 4 cihazı var birkaç kere brick falan ettim hep araştırıp kendi başıma çözdüm. Tam brick değildi hepsi gerçi olsun. İnternetten de araştırdım imei atmayı yapabileceğim bir işlem gibi geldi. çok bilgili değilim ama az çok meraklıyım. global rom kurmada sıkıntı yaşamam da işte hindistan versiyonlarında 3 band eksikmiş keza çin versiyonlarında da bazı global bandlar yok. Bazı operatörlerde çekmeme sorunu yaşanabiliyormuş. Endişem bu yüzden aslında. Teşekkür ederim cevabınız için hocam

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rica ederim ama şunu da söylemeliyim. Her bl kilidi kapalı olan da global olacak diye kaide yok. Öyle anlaşılmasın. Genel olarak söyledim onu ben
tabiki anladım haklısınız

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hepsi çin denemez yalan konuşmak olmasın elimden 12 note 8 pro geçti hepsi globaldi cihazın arkasında modeli yazar yapışkan bir bant Gibi global cihazın tam model numarasını öğrenip alacağın cihazinki ile karşılaştırma yapabilirsiniz.
Resimdeki gibi

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
gibi elimde mi 4 cihazı var birkaç kere brick falan ettim hep araştırıp kendi başıma çözdüm. Tam brick değildi hepsi gerçi olsun. İnternetten de araştırdım imei atmayı yapabileceğim bir işlem gibi geldi. çok bilgili değilim ama az çok meraklıyım. global rom kurmada sıkıntı yaşamam da işte hindistan versiyonlarında 3 band eksikmiş keza çin versiyonlarında da bazı global bandlar yok. Bazı operatörlerde çekmeme sorunu yaşanabiliyormuş. Endişem bu yüzden aslında. Teşekkür ederim cevabınız için hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabiki anladım haklısınız
Global rom ve imei hersekilde halledilir, dediğiniz gibi kırsal bölgelerde çekme sorunu yaşatabilir. Bende bundan önce Çin redmi 5 plus vardı. Band eksikliğinden dolayı bir sorun yaşamadım ama yaşayanlar da çok tabiki. Yörenin baz istasyonlarında hangi bandı kullandığına bağlı

Oyla:
Üst Alt