Yardım Kayıtsız mi cihazı

Titanic

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi note 7
Konular
64
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi 10
Telefon Modeli
Poco f2
Bootloader Kilidi
Açık
Kayıtsız mi almak istiyorum imei atıldığında ilerde kapanma durumu olur mu? Cihazı sağlıklı kullanabilir miyim

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
biliyorumda imei işlemi yasak sadece gerekli bir cevap verseniz iyi olur biz atsak sıkıntı çıkarmı
Bu işi bilen biriyle ya uzaktan konuşarak başka yöntemle yaparsanız sonuçta aynı işlem yapiliyor

Oyla:

Titanic

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi note 7
Konular
64
Var mı grupta bu isten anlayan

Oyla:

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Bu işi bilen biriyle ya uzaktan konuşarak başka yöntemle yaparsanız sonuçta aynı işlem yapiliyor
başka sorum daha var hocam şimdi imei hakkında bir sorunum yok cihazım note 9pro yurtdışından gelicek imeide hazır yalnız cihazıma eu rom kurucam hiç rom atmayı yapmadım brick olacağından ve arka kapağı açılıp yetkili bir hesapla açılacağından korkuyorum sıkıntım şu işte globalden sıkıldım şarjı iyi giden rom kullanmak istiyorum eu rom kurun dediler yalnız hiç rom atmayı denemedim bazıları atıyor sıkıntı çıkıyor ben sağlıklı bir şekilde rom atıp brick olmadan kullanmak isterim pro değilim bu arada bu işlerde yalnız telefoncularada güvenmiyorum brick olacağından korkuyorum eğer derseniz yapamıyorsanız yapacak bişey yok işte oda beni geriyor dediğiniz cümle

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
başka sorum daha var hocam şimdi imei hakkında bir sorunum yok cihazım note 9pro yurtdışından gelicek imeide hazır yalnız cihazıma eu rom kurucam hiç rom atmayı yapmadım brick olacağından ve arka kapağı açılıp yetkili bir hesapla açılacağından korkuyorum sıkıntım şu işte globalden sıkıldım şarjı iyi giden rom kullanmak istiyorum eu rom kurun dediler yalnız hiç rom atmayı denemedim bazıları atıyor sıkıntı çıkıyor ben sağlıklı bir şekilde rom atıp brick olmadan kullanmak isterim pro değilim bu arada bu işlerde yalnız telefoncularada güvenmiyorum brick olacağından korkuyorum eğer derseniz yapamıyorsanız yapacak bişey yok işte oda beni geriyor dediğiniz cümle
Hocam böyle işler riskli işler benimde telefonum IMEI atılı romunu değiştirmeyi dusunmuyorum global %1 şarjı ortalama 5 dk da gidiyor

Oyla:

Titanic

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi note 7
Konular
64
twrp ile atılmaz onunla rom yüklersin root atarsın efs modem yedeği alır tersi durumda geri yükleyip düzeltirsin
Normal yollardan format atıldığında imei gitmeyecek bu güzel haber ona göre cihaz alacağım çünkü

Oyla:

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Hocam böyle işler riskli işler benimde telefonum IMEI atılı romunu değiştirmeyi dusunmuyorum global %1 şarjı ortalama 5 dk da gidiyor
peki imei attıktan sonra rom yüklersek diyorsunuz ya sıkıntılı işler imei atıldıktan sonra rom yüklersek o anda riskler çoğalabilirmi

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
peki imei attıktan sonra rom yüklersek diyorsunuz ya sıkıntılı işler imei atıldıktan sonra rom yüklersek o anda riskler çoğalabilirmi
IMEI uçmazda kolay olması için twrp gerekli bunun dışında brick olabilir kilitlenebilir benim bildiğim kadariyla

Oyla:
Üst Alt