Global olanı nerden temin edeceğiz Çin olanı gelmesin birdeMantıklı
Soru - Xiaomi 15 Global Rom ve İmei
Xiaomi Mi 15 Globale ne zaman düşer ve imei atılma durumu nasıl olur bilgisi olan var mı ? Çin romu Türkçe yapılabilir mi eğer yapılırsa çin romunu kullanmanın dezavantajları nedir ? global rom çıktığı zaman çin romu üstüne yüklenebilir mi ?forum.miuiturkiye.net
Çok Ucuza Geliyorsa Kesin çin Gelir Kuşkunuz Olmasın. Mümkünse Elden Almaya çalışın. Aldığınız Cihazın,Global olanı nerden temin edeceğiz Çin olanı gelmesin birde![]()
Hemen hemen bütün satıcılarda aynı fiyatlar varÇok Ucuza Geliyorsa Kesin çin Gelir Kuşkunuz Olmasın. Mümkünse Elden Almaya çalışın. Aldığınız Cihazın,
1- arkasindaki kağıtta CE Belgesi Olması Zorunlu.
2- Geliştirici Seçeneklerinde Bootloader Kilidi açık Görünmemesi gerekiyor.
3- Arka Kagittaki IMEI İle Cihaz İçindeki IMEI Aynı Olması Ve O İmeileri E devletten sorgulayınca Global Sürüm Yani E devlette Telefon Modeli Sonunda G Harfi Olması Gerekiyor.
Cihaz Bu Şartlardan Herhangi Birisini Karşılamıyor ise Çin Cihazıdır.
Eğer İmkanın Varsa İçerisine Global Testi Yapabileceğin APK kurarakta Kısa Sürede Öğrenebilirsin.
Cihazı Eline Alip Kontrol İmkanın Yoksa Telefoncunun İnsafina Ve Dürüstlüğüne Kalıyor Olay.
Belki Site İsmi Vermek Yasak Olabilir. Özelden Size 2 tane 14 Ultra Global Aldığım Siteyi Atayım. Başka Güvenilir Site Bulursanız Orayı da ArastirirsinizHemen hemen bütün satıcılarda aynı fiyatlar var
Grubun adını bana da atar mısın?Benim de alışveriş yaptığım meşhur fb grubunda global CE server kayıtlısı 28.500 TL.
bana da gönderir misinizBenim de alışveriş yaptığım meşhur fb grubunda global CE server kayıtlısı 28.500 TL.