Soru Kayıtlı x3 nfc sıfırlama

erayds

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
35
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12
Telefon Modeli
Poco x3 NFC
Bootloader Kilidi
Açık
Poco x3 nfc twrp yüklü ve bl kilidi açık şuan bl kilitlersek imei gidermi ve twrpde silinirmi banka uygulamalarına girebilmek için yardıma ihtiyacımız var.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imei silinmez doğru yöntem ile global romda kilit kapatırsanız sorun olmaması lazım.
tabiki komutla falan değil. Rom yüklerken clean and lock seçerek kapatacaksınız..,

FASTBOOT OEM LOCK VB. KOMUTLARI KULLANMAYIN...

Oyla:

erayds

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imei silinmez doğru yöntem ile global romda kilit kapatırsanız sorun olmaması lazım.
tabiki komutla falan değil. Rom yüklerken clean and lock seçerek kapatacaksınız..,

FASTBOOT OEM LOCK VB. KOMUTLARI KULLANMAYIN...
Yani son sürüm romu önce kilitlemeden yüklemeyi deneyip sorunsuz şekilde çalışırsa bu seferde kilitleyerek kursam sorun olmaz sanırım ve kilitli iken ayarlardan sıfırlasak gidbilirmi acaba hocam şimdiden tesekkürler bu saatte yanıt verdiğiniz için

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yani son sürüm romu önce kilitlemeden yüklemeyi deneyip sorunsuz şekilde çalışırsa bu seferde kilitleyerek kursam sorun olmaz sanırım ve kilitli iken ayarlardan sıfırlasak gidbilirmi acaba hocam şimdiden tesekkürler bu saatte yanıt verdiğiniz için
bu cihazda güncelleme sıfırlama rom yükleme işlemlerinde imei gitmez. clean and lock yaparak kilit kapatabilirsiniz. Bütün sorumluluk işlemi yapan kişiye aittir. Bunlar Tamir tavsiyesi değildir. TTD

Oyla:

erayds

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
35
bu cihazda güncelleme sıfırlama rom yükleme işlemlerinde imei gitmez. clean and lock yaparak kilit kapatabilirsiniz. Bütün sorumluluk işlemi yapan kişiye aittir. Bunlar Tamir tavsiyesi değildir. TTD
Teşekkür ederim hocam yardımınız için.İyi geceler🙂

Oyla:

erayds

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
35
Merhaba hocam bizim cihazda şuan miui 12 var miui 14 kurmayı denesek bir sorun olurmu ve 14 içinde geçerlimi imei silinmemesi ve bl kilitleme konusu?

Oyla:
Üst Alt