Yardım Kayıt gözükmüyor

Ahmet Selim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet selim
Cihazım
Xiaomi Mİ 9T
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10
Telefon Modeli
Xiaomi mi9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Cumartesi günü aldığım delta garantili mi 9T cihazını sorguladigim zaman durumu:kayıtsız olarak gözüküyor(telefonun kapanacağını dair bir mesaj vb birşeyde almadım)aynı zamanda delta Garanti sorgulama yaptiğim zaman garanti de gözükmüyor fakat garanti kağıdı içinden çıktı saticima sorduğum zaman böyle bişey olmamaz dedi ve elindeki bir yurtiçi kayıtlı telefonu sorgulayıp böyle ithalat yoluyla kaydedilen IMEI yazması lazım dedi ve bugün haftasonu operatör şirketleri çalışmadığı için kaydın gözükmüyor olablir eğer 1 hafta içinde opmassa getir bakalım dedi bunu yaşayan varmı yoksa gerçekten normal bir durum mu arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim ilk kez telefon aldım hayatımda

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Ben de bir kere mi 6 telefon almıştım. Satıcı delta garantili demişti daha sonra deltanın sitesinde sorguladım Garanti gözükmedi. Satıcı cihaz yeni geldi bir haftaya kadar gözükür dedi. Birkaç gün içinde gözüktü. Kafaya takma yani bir hafta içinde sorgulat gözükür.

Oyla:

Ahmet Selim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet selim
Cihazım
Xiaomi Mİ 9T
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de bir kere mi 6 telefon almıştım. Satıcı delta garantili demişti daha sonra deltanın sitesinde sorguladım Garanti gözükmedi. Satıcı cihaz yeni geldi bir haftaya kadar gözükür dedi. Birkaç gün içinde gözüktü. Kafaya takma yani bir hafta içinde sorgulat gözükür.
Cevaplarının için tesekkurler Evet satıcı aynıseyi bana da söyledi umarım ki oyledir

Oyla:
Üst Alt