Hocam eu romda volte nasıl etkinleştirdin ben yapamadım da
Romlar belirli bir süre kullanımdan sonra dosya yöneticisinde görülmeyen geçici hafıza (temp dosyaları) doluyor ve cihaz kasmaya başlıyor. BL kilidini açarak farklı bir rom yüklemelisiniz. Global sürüm ile bu konuda tekrar sorun yaşayabilirsiniz.Telefonum son 1 haftadır kasmaya ve aşırı derecede ısınmaya başladı bunun sebebi ne olabilir
Bende redmi note 7 kullanıyorum kullanmış olduğunuz rom ile alakalı olabilir. Global rom maalesef çok iyi değil bu yüzden eu rom kullanıyorum ve kasma yada ısınma gibi bir durum yok.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam oyun oynamadığım için bir bilgim yok açıkçasıHocam selam ,
Bu surum bende de var pubg de kasma sorunu bundan dolayı olabilir mi ? 3 günden beri kasma sorunu basladı
Hocam oyun oynamadığım için bir bilgim yok açıkçası
Aynı sorundan bende muzdaripim!!Telefonum son 1 haftadır kasmaya ve aşırı derecede ısınmaya başladı bunun sebebi ne olabilir
tam olarak benimde o durumda telefonum pubg 5 dakika ya oynaya biliyorum yada oynayamıyoruqm cızılti sesi felan gelmeye başlıyorİnanın kafayı yemek üzereyim. Telefon aşırı ısınıyor kasıyor 5 dakika pubg oynayamiyorum. güncellemeden sonra böyle oldu Hanı öyle bir kasma ki telefondan cızırtı sesi geliyor artık. Umarım çozumu bulunur.