Hocam öncelikle hangi sürümdesiniz bootloader açık mı cihaz rootlu mu en son ne zaman güncelleme yapıldı cihaza bu bilgileri paylaşabilir misiniz? forumdaki arkadaşlar ona göre yardımcı olacaklardır.Telefonum son 1 haftadır kasmaya ve aşırı derecede ısınmaya başladı bunun sebebi ne olabilir
Hocam öncelikle hangi sürümdesiniz bootloader açık mı cihaz rootlu mu en son ne zaman güncelleme yapıldı cihaza bu bilgileri paylaşabilir misiniz? forumdaki arkadaşlar ona göre yardımcı olacaklardır.
Resetledim bir işe yaramadı amaUzun zamandır sürekli güncelleme yapıyor ama hiç sıfırlama yapmıyor iseniz telefonda bir birikme olmuş olabilir hocam. Yedeklerinizi alıp hard reset atmanızı öneririm
Bu sürümle ilgili bir sorun olabilir belki hocam. Note 7 kullanan arkadaşlar yazacaktırBu şekilde rootlu değil
Resetledim bir işe yaramadı ama
Cihazı tekrardan resetlemeyi deneyin yada bilgisayarınız varsa telefonu başka sürüme güncelleyinTelefonum son 1 haftadır kasmaya ve aşırı derecede ısınmaya başladı bunun sebebi ne olabilir
Bende redmi note 7 kullanıyorum kullanmış olduğunuz rom ile alakalı olabilir. Global rom maalesef çok iyi değil bu yüzden eu rom kullanıyorum ve kasma yada ısınma gibi bir durum yok.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.