Yardım Karşıya Ses Gitmemesi

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Öncelikle sorunu anlatayım. Telefonda konuşurken normal konuşurken ses çok geriden gidiyor benim sesim ve sanki hoparlördeymiş gibi gidiyor insanlarla anlaşmakta zorlanıyorum. Daha önce yoktu böyle bir sorun son 1 haftadır çok geriden gidiyor ve hoparlördeymiş gibi çıkıyor benim sesim karşı tarafa.

solexmert

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
0
evet aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum 2 arkadaşımdada aynı telefon var fakat onlarda böyle bir sıkıntı bulunmamakta volteyi kapattıktan sonra 1 gün normal kullanabildim sorun için anlık bi çözümüm var fakat uğraştırıcı ve can sıkıcı arama geldiğinde kabul edin hoparlör e alıp mute tuşundan kapatın kendi sesinizi biraz bekleyip tekrar açın ve hoparlörden çıkın ben birkaç kere denedim o çağrı için sesi düzeltiyor bu sanırım yazılımsal bi sıkıntı donanımsal bi problem olduğunu düşünmüyorum çözümü bulabilirsek eminim bir çok insan mutlu olucak eğer bulamıyorsakta xiaomiye ulaşıp şikayetimizi belirtmeliyiz

Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
evet aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum 2 arkadaşımdada aynı telefon var fakat onlarda böyle bir sıkıntı bulunmamakta volteyi kapattıktan sonra 1 gün normal kullanabildim sorun için anlık bi çözümüm var fakat uğraştırıcı ve can sıkıcı arama geldiğinde kabul edin hoparlör e alıp mute tuşundan kapatın kendi sesinizi biraz bekleyip tekrar açın ve hoparlörden çıkın ben birkaç kere denedim o çağrı için sesi düzeltiyor bu sanırım yazılımsal bi sıkıntı donanımsal bi problem olduğunu düşünmüyorum çözümü bulabilirsek eminim bir çok insan mutlu olucak eğer bulamıyorsakta xiaomiye ulaşıp şikayetimizi belirtmeliyiz
Hocam Android 10 dan sonra böyle oldu halen düzeltemedim. Hoparlöre alıp konuşuyorm çoğu zaman ama dediğinizi deneyeceğim İnşaAllah çözüm buluruz.

Oyla:

Mmurat33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
8
Ne denediysem olmadı biri yardım edebilir mi. Biri arayınca telefonu hoparlöre almadan konuşamıyorum bazen konuşuyorum onda da çok geriden gidiyor. Oyunlarda da kulaklık taksam veya takmasam yankı yapıyor ses.
Sorunun çözüldü mü bilmiyorum ama bende de aynı sorun vardı ve çözümü çok basit diş fırçasını al kulaklıkları nazikçe temizle sorunun çözüleceğine inanıyorum . Toz ve kir nedeni ile kulaklıklar kirleniyor .umarım çözülür

Oyla:

BATURAZ

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BATUHAN
Cihazım
NOT 8 PRO
Konular
1
VOLTE Yİ AKTİF EDERSENİZ BELKİ DÜZELEBİLİR

Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Sorunun çözüldü mü bilmiyorum ama bende de aynı sorun vardı ve çözümü çok basit diş fırçasını al kulaklıkları nazikçe temizle sorunun çözüleceğine inanıyorum . Toz ve kir nedeni ile kulaklıklar kirleniyor .umarım çözülür
Bu öyle Bi sorun değil hocam telefon yeni zaten denedim yinede teşekkür ediyorum.

VOLTE Yİ AKTİF EDERSENİZ BELKİ DÜZELEBİLİR
Deneyeceğim hocam teşekkür ediyorum.

Oyla:

aktasks

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MEHMET
Cihazım
NOTE 8 PRO
Konular