Sohbet Karin sağ alt ağrı

• Konbuyu başlatan kylt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 52
  • Görüntüleme 2K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Böyle bi konuda troll yapacağımı dusunmeniz beni üzdü. Gerçekten agrimiyor olsa zaten yazmazdim. Bir derdim varmiski yazmışım. Oradan bakınca troll mu gözüktü size anlamadım yani.herkes acile gitmedim diye bir şeyler söylemiş. Gidebilsem giderdim arkadaşlar bende canımı sokakta falan bulmadım değil mi bende kendimi önemsiyorum acile gitmeye yetecek aklım var. Sadece siz düşünmüyorsunuz yani. headbang~~
Profilinizde Ankara Keçiören yazıyor, koskoca Angara da gidebileceğiniz bir Devlet hastanesi yokmu, yarına erteliyorsunuz....o nedenle bana pek ciddi gelmedi..kusura bakmayın...tekrardan geçmiş olsun

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Profilinizde Ankara Keçiören yazıyor, koskoca Angara da gidebileceğiniz bir Devlet hastanesi yokmu, yarına erteliyorsunuz....o nedenle bana pek ciddi gelmedi..kusura bakmayın...tekrardan geçmiş olsun

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam yazdigim seylerde yanımda var ama ben gitmiyorum mu yazıyor? Gidemiyorum yazıyor değil mi ? Size iyi akşamlar dilerim

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
Sakin olun yahu. Gereksiz yere germeyin birbirinizi. Herkes yazdığından sorumludur.

Üst Alt