Çözüldü Kargo ne zaman gelir?

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Hayırlı olsun. Heyecan bittin

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Ne almıştın hocam hayırlı olsun. :)
Sizin öneriniz üzerine 4 köşeli kılıf almıştım. Kılıf gelmesi önemli değildi yarın gidiyorum da bugün gelmesi için acele ettim :) bu arada kılıf çok gusel hocam sararmamasi için neler yapabilirim

sterkk7272

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
k20pro 8/128
Konular
4
Mi box tv siparişi vermiştim bir zamanlar 7-8 güne anca ulaştı hepsijrtmiydi kargo ismi tam hatırlamıyotum ve efsane cuma dönemine deng gelmişti ama normal süreçte bilemiyorum kargo şirketi hepsi buradaya ait ise sorunlar çıkabiliyor depoda bekleyiliyor falan baya uğraştırıyorlar aynı gün içinde kargoya verilmişti benmki ama 7-8gün sürmüştü bana ulaşması

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Mi box tv siparişi vermiştim bir zamanlar 7-8 güne anca ulaştı hepsijrtmiydi kargo ismi tam hatırlamıyotum ve efsane cuma dönemine deng gelmişti ama normal süreçte bilemiyorum kargo şirketi hepsi buradaya ait ise sorunlar çıkabiliyor depoda bekleyiliyor falan baya uğraştırıyorlar aynı gün içinde kargoya verilmişti benmki ama 7-8gün sürmüştü bana ulaşması

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kara cumaya denk geldiyse öyle olması normal hocam ben daha yeni hepsiburadadan telefon siparişi verdim. Hepsijet ile 2 gün içinde teslim ettiler

Üst Alt