Yardım Kardeşimin telefonunu çalmışlar

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Boot kilidi açık cihazı her türlü bypass Edip kullanabilirler hocam.
Karakola gidip başvuru yapsanız dahi pek umitlenmeyin sonuçta IMEI işlemi basit yapılan cihaz on dakikada değiştirilip babasının malı gibi kullanabilir çalan kişi amacım rencide etmek değil ama durumlar ne yazık ki böyle.
Adam garantili cihazı çalıp repair yaptırıp kullanıyor sorun yaşamıyor yurt dışı cihazda umrunda dahi olmaz
Yapan kişileri bulduk savcılığa verdik. Dava sürecindeyiz artık bakalım

SavixieN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay Berk
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
6
Merhabalar,

Ben her ihtimali ele alarak IMEI gibi bilgilerimi birkaç yere yedekliyorum. Yarın bir gün benzer durumlar başıma gelirse hemen müdahale edebileyim diye güvence altına giriyorum. Sizde böyle yapmalıydınız. Bence çok geç kaldınız ve o cihazın artık bir geri dönüşü olmadığını düşünüyorum.

Teşekkürler.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Merhabalar,

Ben her ihtimali ele alarak IMEI gibi bilgilerimi birkaç yere yedekliyorum. Yarın bir gün benzer durumlar başıma gelirse hemen müdahale edebileyim diye güvence altına giriyorum. Sizde böyle yapmalıydınız. Bence çok geç kaldınız ve o cihazın artık bir geri dönüşü olmadığını düşünüyorum.

Teşekkürler.
Bir üstteki mesajı okudunuz mu? :D

SavixieN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay Berk
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
6
Bir üstteki mesajı okudunuz mu? :D

Evet, şimdi gördüm ama kim bilir ne zaman sonuçlanacak? Anlamı kalmayacak. IMEI atıldığı için sahipliği kanıtlanamayabilir ve kanunen yasak olduğu için aksine aleyhine sonuçlanabilir.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Repair Olan cihazlarda iki tarafta ceza alır hocam bir lira zarar etmeyeyim derken beş lira zarara girmezsiniz inşallah.
Geçen bir tanışın başına geleni size yazayım yurt dışı cihaz almış kutusunu dahi açmamış Yolda sivil çevirip kimlik kontrolü yapıp üst araması yapmış cihaza el koymuş 48 bin TL ceza yazmış yazma sebebi kaçakçılık gösterilmiş kendime aldım vs dese bile inanmamıslar sırf cihazın kutusu açılmadığı Veya faturası olmadığı için yazma hakkına sahipmiş kolluk kuvvetleri

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
Repair Olan cihazlarda iki tarafta ceza alır hocam bir lira zarar etmeyeyim derken beş lira zarara girmezsiniz inşallah.
Geçen bir tanışın başına geleni size yazayım yurt dışı cihaz almış kutusunu dahi açmamış Yolda sivil çevirip kimlik kontrolü yapıp üst araması yapmış cihaza el koymuş 48 bin TL ceza yazmış yazma sebebi kaçakçılık gösterilmiş kendime aldım vs dese bile inanmamıslar sırf cihazın kutusu açılmadığı Veya faturası olmadığı için yazma hakkına sahipmiş kolluk kuvvetleri
Bı korkmadim değil hem kaçak telefon gelse ne olacak ? Günde 300 tane kaçak insan giriyor bişey yok... Ne diye yani oy kullanacaklar diye....

Üst Alt