- Adım
- Onur
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet siz yazınca baktım telefona mAH olarak daha yüksek ancak mi 8 lite modelini çok inceledim ve 1 günü çok rahat çıkardığını duydum. Bu benim için yeterli. Onun dışında özellik karşılaştırması olarak mi 8 lite sizin söylediğiniz telefondan bir tık önde. Sırf jak girişii için bu özellikleri de heba etmek istemiyorumOyun denemedim şahsen ama gayet rahat 1 günü çıkarır diye umuyorum dün saat 9 sarjdan çıkardım şuan %24 te
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MerhabalarXiaomi hicbir modelinde kutuda kulaklik vermemektedir.
Sebebi ; Kendi rakiplerine gore fiyatlandirmasiyla Aciklaniyor zaten.
Ayrica bir telefondan beklentinizi soylerseniz mi 8 lite size uygun yada degildir diyebiliriz.
Bu Xİaominin bir satış politikası mıdır yoksa yeni model telefonlarda 3.5 jak girişi olmayıp da bu şekil olan var mıdır acaba? İlk kez gördüm çünkü merak ettim sadece çok dert edilecek bir şey değil.
Telefondan çok üst düzey bir beklentim yok açıkcası kasma donma yapmasın ve beni birkaç sene idare etsin sıkıntısız şekilde.
A2 Lite ile başladım ben bu arayışa uygun fiyata alabilmek için. Sonra A2 lite - a2 - mi 8 lite diye yükseldi
Üçü arasında gidip geldim. Biraz fark verip a2 alayım dedim ardından az fark verip mi 8 lite alayım dedim böyle oldu biraz. A2 ile aradayım hala biraz.
Son düzenleme: