Soru Kararlı sürüme dönüş

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce merak edip denemek istedim mi10 yüklemiştim beta olarak. Beklentimi karşılamadı beklediğim gibi bişi çıkmayınca eski global kararlı sürüme geri dönmek istiyorum. Beta yı yüklerken bootloader kilidi açmadım root yapmadım hiç bişi yapmadım kısacası bu siteye girdim beta romu indirdim güncelleme kısmına girip 3 noktadan zip dosyasını gösterdim yükledim. Aynı şekilde kararlı romu indirip betayı yüklediğim şekilde kararlıyı da yükleyebilir miyim bazıları bootloader açacaksın vesaire diyorlardı. Çok saçma geldi ben samsung sony iphone defalarca sürümler değiştim böyle bişi açmadan istiyorsa bunları açmayı çok salakça gelecek ekstra uğraşa sokacak.

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Oyla:

sille

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mevlut
Cihazım
mi mix2
Konular
3
arkadaşim bende acemiyim biraz araştırdım xiaoMıtool diye program ama 10 mıuı kararlı cıkmadı cıkınca program o romu kendı bulup yukluyormuş su an beta yukluyse yani mıui kararlı 9 rom geri yukleyemezsin 10 yukledigin icin bekleyecegiz isterse verdim program la dene olursa banada haber ver saygl

Oyla:

aykut28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
I9300
Cihazım
s3 i9300
Konular
20
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce merak edip denemek istedim mi10 yüklemiştim beta olarak. Beklentimi karşılamadı beklediğim gibi bişi çıkmayınca eski global kararlı sürüme geri dönmek istiyorum. Beta yı yüklerken bootloader kilidi açmadım root yapmadım hiç bişi yapmadım kısacası bu siteye girdim beta romu indirdim güncelleme kısmına girip 3 noktadan zip dosyasını gösterdim yükledim. Aynı şekilde kararlı romu indirip betayı yüklediğim şekilde kararlıyı da yükleyebilir miyim bazıları bootloader açacaksın vesaire diyorlardı. Çok saçma geldi ben samsung sony iphone defalarca sürümler değiştim böyle bişi açmadan istiyorsa bunları açmayı çok salakça gelecek ekstra uğraşa sokacak.
MIUI 10 u hangi siteden kurdun bende kurmak istiyorum bende de botloader kilidi kapalı root yok hangi siteden indirdiğini söyler misin ben biryerden indirdim doğrulama hatası verdi. Linki verebilirmisin

Oyla:

GameLookTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
MIUI 10 u hangi siteden kurdun bende kurmak istiyorum bende de botloader kilidi kapalı root yok hangi siteden indirdiğini söyler misin ben biryerden indirdim doğrulama hatası verdi. Linki verebilirmisin

. Bu linkten direk versiyon 8.7.26 devoloper sürümü indir daha sonra güncelleme paketi olarak kur. Anlamadıysanız yoruma belirtin daha detaylı söyleyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada eğer bu işlemi yaparsanız geri Kararlıya dönmemiz zor olur kararınızı iyi verin beğenmeyen kullanıcılar var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada eğer bu işlemi yaparsanız geri Kararlıya dönmemiz zor olur kararınızı iyi verin beğenmeyen kullanıcılar var.

Son düzenleme:
Oyla:

aykut28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
I9300
Cihazım
s3 i9300
Konular
20
Daha detaylı anlatirmisin ben denedim güncelleme doğrulama hatası veriyor du

Oyla:

GameLookTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Oyla:

omerkartalfb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
mi6
Konular
1
Mix 2s cihazımda miui 10 betadan miui 9 global e gübncelleyici üzerinden döndüm deneyin sizde döneceksiniz. Dönememe muhabbeti ancsk android sürümleri farklıysa meydana geliyor.

Oyla:

sille

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mevlut
Cihazım
mi mix2
Konular
3
bu sıteden indir pc ye telefonun dowland klasore at telden guncelleme paket dowlan klasori ac yukle yedegini al dosyaları silıyor yuklerken mıuı sifresi soruyor sonra gmail bunları biliyosan yukle bilmiyorsan şifreleri yukleme orada takılırsın

Oyla:

GameLookTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Mix 2s cihazımda miui 10 betadan miui 9 global e gübncelleyici üzerinden döndüm deneyin sizde döneceksiniz. Dönememe muhabbeti ancsk android sürümleri farklıysa meydana geliyor.
Maalesef redmi 5 plus da betadan Kararlıya geçilmiyor. Bizzat ben yaşadım yapması gereken fastboot yada twrp bana göre.

Oyla:
Üst Alt