Rom Kararlı Rom mu Geliştirici Rom mu

mesutcapar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ5
Konular
4
Merhaba Arkadaşlar,

Geçen ay Hepsiburadadan mi not 3 aldım. Garantili olduğu için kararlı Rom yüklü şekilde geldi. Sizce geliştirici kilidini açmalı mıyım?

Yardımlarınız rica ederim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhaba Arkadaşlar,

Geçen ay Hepsiburadadan mi not 3 aldım. Garantili olduğu için kararlı Rom yüklü şekilde geldi. Sizce geliştirici kilidini açmalı mıyım?

Yardımlarınız rica ederim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok gereksiz sizin için

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Skorpi hocam merhaba sizden bir soru sormak isderim eger mumkunse cevablaya bilrisiniz ben mido kulllanicisiyim ve su aosp romlara takdim kafayi linege os 14.1 guzel rom ama cok sade geledi bana bu yuzden resurection remix 5.8.5 kulanmak isdiyorum ofical en son version 12.10.2017 cikdi ve bana gore biraz eski ama suanda unoficall olanlar var yani 5.8.5 gelisdirenler luis,alexs benimde kafam karisdi sizce hangisini kullanasam iyi olur
[doublepost=1524209324,1524209278][/doublepost]kullanan arkadaslarda varsa tavsiyeleri ne olur

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Skorpi hocam merhaba sizden bir soru sormak isderim eger mumkunse cevablaya bilrisiniz ben mido kulllanicisiyim ve su aosp romlara takdim kafayi linege os 14.1 guzel rom ama cok sade geledi bana bu yuzden resurection remix 5.8.5 kulanmak isdiyorum ofical en son version 12.10.2017 cikdi ve bana gore biraz eski ama suanda unoficall olanlar var yani 5.8.5 gelisdirenler luis,alexs benimde kafam karisdi sizce hangisini kullanasam iyi olur
[doublepost=1524209324,1524209278][/doublepost]kullanan arkadaslarda varsa tavsiyeleri ne olur
Merhaba, L-OS çok sade, RR de L-OS üzerine inşa edilen, ancak oldukça fazla özelleştirmeleri olan bir Custom rom'dur....
Ekte ki Linkte en son Oreo versiyonu mevcut ve official..buyurun

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Merhaba, L-OS çok sade, RR de L-OS üzerine inşa edilen, ancak oldukça fazla özelleştirmeleri olan bir Custom rom'dur....
Ekte ki Linkte en son Oreo versiyonu mevcut ve official..buyurun

hocam cok tesekkur ederim ama sanki android 8.1 hala mido icin oturmammais bir rom oldugundan kurmakda karasiz kaldim resurection remix 6.0.0 cikdigindan haberdardim ama bana gore hala 7.1.2 daha kaarli romlar siz ne dersiniz?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
hocam cok tesekkur ederim ama sanki android 8.1 hala mido icin oturmammais bir rom oldugundan kurmakda karasiz kaldim resurection remix 6.0.0 cikdigindan haberdardim ama bana gore hala 7.1.2 daha kaarli romlar siz ne dersiniz?
Custom romlarda fazla kararlılık beklemeyeceksiniz...kararlı rom istiyorsanız, global kararlı yada kararlıya yakın olan Sayın Escobar1945 hocamın yaptığı Epic romu kullanacaksınız

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Custom romlarda fazla kararlılık beklemeyeceksiniz...kararlı rom istiyorsanız, global kararlı yada kararlıya yakın olan Sayın Escobar1945 hocamın yaptığı Epic romu kullanacaksınız

yani diyorsunzu ki miuiden karalisi olmaz? Ve haklisinzi Escobar1945[ hocam yapdigi romlar guzel oluyor ve yeni guncelleme paylawmasini beklemekdeyim bu rom degismek hakkatden hasdalik gibi drunk~~

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
yani diyorsunzu ki miuiden karalisi olmaz? Ve haklisinzi Escobar1945[ hocam yapdigi romlar guzel oluyor ve yeni guncelleme paylawmasini beklemekdeyim bu rom degismek hakkatden hasdalik gibi drunk~~
Tam yüzde yüz emin olamıyorum tabiki, ancak ben en büyük RR sever olmama rağmen, MIUI den bir türlü vazgeçemiyorum ve denediğim biliumum MIUI bazlı romların içinde en muhteşemi olan EPIC Romdan 3 aydır ayrılamadım/ayrılamıyorum...

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Tam yüzde yüz emin olamıyorum tabiki, ancak ben en büyük RR sever olmama rağmen, MIUI den bir türlü vazgeçemiyorum ve denediğim biliumum MIUI bazlı romların içinde en muhteşemi olan EPIC Romdan 3 aydır ayrılamadım/ayrılamıyorum...

Yes~~ bu cok uzun bi sure ben en son telefonu alandan 3 ay sonra rom degiwmeye bawladim gecen yilin sonlarinda almisdim nerdeyse 2 aydir rom degiwe degiwe kaldim karaimi verdim sunada luis 5.8.5 resurection romu indiriib deneyecegiim bana gore hala 8.1 oturmamais bir rom risk etmeyi fazla sevmeme
[doublepost=1524211586,1524211363][/doublepost]
rom bu ve youtube link
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
merakli arkadaslar icin :D

Üst Alt