Xiaomi mi 6 cihazıma otomatik gelen kararlı 9.2.3.0 güncellemesini yüklemek istedim cihazım açılmıyor. Main menü diye menü açılıyor. Daha önce böyle bir şey görmedim bana yardımcı olacak arkadaşlara Şimdiden teşekkürler.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam önemli verilerin yoksa wipe cache yapıp telefonu sıfırlamanı tavsiye ederim. Yok verilerimi kurtarmam lazım dersen de Mi Flash ile aynı romu indirip üzerine kurmayı deneyebilirsin. Aynı romu kurduğunda verilerinin kaybolmaması gerekiyor. Stable romdan betaya geçerken siliyor ama stable romlar arası geçişte (güncellemelerde olduğu gibi) silmiyor. İstersen son gelen güncelleme dosyasını bulup (400 küsür mb galiba) tekrar onu da yüklemeyi deneyebilirsin.
Ama 9.2.3.0 romu android 8 olduğu için bir günvelleme değil yükseltmedir. Bu yüzden yüklendikten sonra wipe cache yapıp temiz kurulup yapmanız böyle sorunların önüne geçecektir.
[doublepost=1519664045,1519663572][/doublepost]
Xiaomi mi 6 cihazıma otomatik gelen kararlı 9.2.3.0 güncellemesini yüklemek istedim cihazım açılmıyor. Main menü diye menü açılıyor. Daha önce böyle bir şey görmedim bana yardımcı olacak arkadaşlara Şimdiden teşekkürler.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam önemli verilerin yoksa wipe cache yapıp telefonu sıfırlamanı tavsiye ederim. Yok verilerimi kurtarmam lazım dersen de Mi Flash ile aynı romu indirip üzerine kurmayı deneyebilirsin. Aynı romu kurduğunda verilerinin kaybolmaması gerekiyor. Stable romdan betaya geçerken siliyor ama stable romlar arası geçişte (güncellemelerde olduğu gibi) silmiyor. İstersen son gelen güncelleme dosyasını bulup (400 küsür mb galiba) tekrar onu da yüklemeyi deneyebilirsin.
Ama 9.2.3.0 romu android 8 olduğu için bir günvelleme değil yükseltmedir. Bu yüzden yüklendikten sonra wipe cache yapıp temiz kurulup yapmanız böyle sorunların önüne geçecektir.
9.2.4 yok bu çin versiyonu global kararlı diye 9.2.3 yayınladılar bi ton hata var kısa zamanda düzeltirler herhalde
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sürüm rasgele "Gecelik" güncelleme olarak yayınlandı. Yani ertesi gün yükleyemezsin. Amacı ise her kullanıcıya gitmemesini sağlamak, yükleyenlerin de yazılımı test etmesi. Yani yükleyenlerden hata raporlarını alıp, düzeltmeleri yaptıktan sonra tüm kullanıcılara dağıtacaklar.
Hataların çoğu wipe cache yapıp temiz kurulup tapmadığınız için çıkıyor. Ben temiz kurulum yaptım sizin rastladığınız hatalara rastlamadım. Ama eksikleri yok değil.
Ben de stable romda 8 çıktı diye geri dönerim diyerek beta yükledim. Şimdi geri dönemiyorum, çünkü 9.2.3.0 için resmi olarak yayınlanmamış rom, daha güncel sürümü var onu indirin gibi birşey diyor.