Soru Karantina Sonrası Fiyatlar

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiRoom 11.0.5
Telefon Modeli
Mi 9 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, Satılan yer ile mi alakalı bilmiyorum çünkü başka bir yere sormadım fiyatlar uçmuş durumda bana sunulan şaka gibi fiyatları söyleyeyim. Mi 9 SE alış fiyatı 1200 ₺ denildi. Garantisiz malum yolla kayıtlı RN8 fiyatı 1850 ₺ aynı şekilde olan RN8 Pro ise 2600 ₺. Bu fiyatlar şaka mı acaba diye durup düşünürken sahibinden.com'a bakıp rahatladım. Demek ki sözde "tanıdık" yer bize indirim yapıyormuş. Sizinde bu konuda fikirlerinizi almak isterim dostlar. İyi akşamlar.

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
evet hocam 2.el fiyatları bile yükselmiş Mi 9 cihazımı şuan aldığım fiyatın üstüne bile satabiliyorum o derece yükseldi bide yurt dışı cihaz yani

Oyla:

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
1800₺'ye garantisiz RN8 alacağıma 200 daha koyar garantili TCL Plex alırım ben. Bence şehir ve satıcı kaynaklı olabilir. Normalde 1300-1500₺ arası satılıyor RN8, Facebook gruplarında. İlimdeki satıcılar 1350₺'ye falan satıyor.

Bence uzak durun o satıcıdan. Karantina yüzünden cihaz az geliyor olabilir, piyasada az kalmış olabilir ama garantili olanlarına bu kadar yakın fiyat biçmeleri saçmalık.
Ben cihaz almaktan direk vazgeçtim hocam iyisi mi üniversite sınavından sonra gerçek bir telefona geçmek istiyorum bu garantisiz imeili falan çok uğraştırıcı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet hocam 2.el fiyatları bile yükselmiş Mi 9 cihazımı şuan aldığım fiyatın üstüne bile satabiliyorum o derece yükseldi bide yurt dışı cihaz yani
Hocam o zaman sahibinden de satmak mantıklı mı acaba bende sahibindene koysam mı acaba?

Oyla:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Ben cihaz almaktan direk vazgeçtim hocam iyisi mi üniversite sınavından sonra gerçek bir telefona geçmek istiyorum bu garantisiz imeili falan çok uğraştırıcı.

Hocam o zaman sahibinden de satmak mantıklı mı acaba bende sahibindene koysam mı acaba?

hocam şöyle söyliyim tabikide mantıklıdır aldığın fiyatın üstüne satmak'ta eğer kısa sürece içinde alacağınız bi cihaz yoksa uzun vadede böyle devam etmesi taktirde zarara girersiniz eğer cihaz yükselticeksiniz satıp direk istediğiniz cihazı alabilirsiniz

Oyla:

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
hocam şöyle söyliyim tabikide mantıklıdır aldığın fiyatın üstüne satmak'ta eğer kısa sürece içinde alacağınız bi cihaz yoksa uzun vadede böyle devam etmesi taktirde zarara girersiniz eğer cihaz yükselticeksiniz satıp direk istediğiniz cihazı alabilirsiniz
Tamamdır hocam teşekkür ediyorum.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Doğrudur sevgili hocam.
Ben kendi kullanımım için en uygun olanı bu olduğu için aldım ha güncellemeler konusunda hep oteleniyor mu, fazlasıyla.
Garantisiz ürün alımlarında malesef tüm yük kullanıcıya ait. İmeisi, bozulan donanım değişimi,cart curt işler. Ama cihazımdan da telefoncumdan da gayet memnunum anneme de aldım.

Garantili olanlarına yakın olmaları beni dusundurmedi değil. Xiaomi Türkiye karantina yüzünden hiçbir teknik destek sağlamadığı için ve ülkemizdeki Xiaomi garanti servislerinin de alakadarsizligini gördüğüm için(işini yapan herkesi tenzih ederek), azıcık asım kaygısız başım düşüncesi ile, gücüm iyileşene kadar da RN8 forever diyorum. haha--
Lafım size değildi hocam. Zaten ben de sizin gibi düşünerek garantisiz aldım ama 1200 TL'ye aldığım için şu anki fiyat çok mantıklı gelmedi bana. Aldığım zamanlarda garantili olanı 1600 TL idi en az. O zaman 300-400 TL fark olması mantıklıydı da, şimdi vergi düzenlemesi yüzünden garantisizlerin de fiyatı artmış gibi oldu. Bazı satıcılar, beğenmiyorsan garantilisini al deyip fiyat arttırdı. Saçma olan kısım burası. Facebook gruplarında hala biraz daha uyguna satan kişiler var. angel~~

Üniversite sınavı sonrası kafan daha rahat alırsın. Bu dönemde bir de herhangi bir cihazın işi gücüyle uğraşmaman en iyi tercih olacaktır. :)

Oyla:

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Lafım size değildi hocam. Zaten ben de sizin gibi düşünerek garantisiz aldım ama 1200 TL'ye aldığım için şu anki fiyat çok mantıklı gelmedi bana. Aldığım zamanlarda garantili olanı 1600 TL idi en az. O zaman 300-400 TL fark olması mantıklıydı da, şimdi vergi düzenlemesi yüzünden garantisizlerin de fiyatı artmış gibi oldu. Bazı satıcılar, beğenmiyorsan garantilisini al deyip fiyat arttırdı. Saçma olan kısım burası. Facebook gruplarında hala biraz daha uyguna satan kişiler var. angel~~

Üniversite sınavı sonrası kafan daha rahat alırsın. Bu dönemde bir de herhangi bir cihazın işi gücüyle uğraşmaman en iyi tercih olacaktır. :)
Çok teşekkür ederim hocam değerli tavsiyeniz için inşallah bir müddet daha bekleyip alacağım :)

Oyla:
Üst Alt