Soru Karantina Sonrası Fiyatlar

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiRoom 11.0.5
Telefon Modeli
Mi 9 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, Satılan yer ile mi alakalı bilmiyorum çünkü başka bir yere sormadım fiyatlar uçmuş durumda bana sunulan şaka gibi fiyatları söyleyeyim. Mi 9 SE alış fiyatı 1200 ₺ denildi. Garantisiz malum yolla kayıtlı RN8 fiyatı 1850 ₺ aynı şekilde olan RN8 Pro ise 2600 ₺. Bu fiyatlar şaka mı acaba diye durup düşünürken sahibinden.com'a bakıp rahatladım. Demek ki sözde "tanıdık" yer bize indirim yapıyormuş. Sizinde bu konuda fikirlerinizi almak isterim dostlar. İyi akşamlar.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Doğrudur. Malum yol kayıtlı cihazlardaki fiyatlar geçtiğimiz ay da bana aynı şekilde dendi hocam.

Telefoncum bana RN8 Pro için 2150 dedi anlaşıp ödemesini yaptım akşam gelecegini söyledi sonrasında tedarikçi 2700 TL fiyat çekince bana RN8 al dedi. Şubat ayında 1300e aldığım telefonu Mayıs ayında 1750 ye aldım :)

Merhabalar, Satılan yer ile mi alakalı bilmiyorum çünkü başka bir yere sormadım fiyatlar uçmuş durumda bana sunulan şaka gibi fiyatları söyleyeyim. Mi 9 SE alış fiyatı 1200 ₺ denildi. Garantisiz malum yolla kayıtlı RN8 fiyatı 1850 ₺ aynı şekilde olan RN8 Pro ise 2600 ₺. Bu fiyatlar şaka mı acaba diye durup düşünürken sahibinden.com'a bakıp rahatladım. Demek ki sözde "tanıdık" yer bize indirim yapıyormuş. Sizinde bu konuda fikirlerinizi almak isterim dostlar. İyi akşamlar.

Oyla:

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğrudur. Malum yol kayıtlı cihazlardaki fiyatlar geçtiğimiz ay da bana aynı şekilde dendi hocam.

Telefoncum bana RN8 Pro için 2150 dedi anlaşıp ödemesini yaptım akşam gelecegini söyledi sonrasında tedarikçi 2700 TL fiyat çekince bana RN8 al dedi. Şubat ayında 1300e aldığım telefonu Mayıs ayında 1750 ye aldım :)
Doğrudur hocam aşırı saçma bir durum ya rn8pro alacaktım pubg için ama rn8 önerildi sd 665 de çok iyi bir işlemci değil bu cihazda kalmaya devam edeceğiz maalesef.

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Pubgde de call of dutyde de şarj yemesi ve ısınması olmasa o konuda başka sorunu yok aslında hocam. :)
Doğrudur hocam aşırı saçma bir durum ya rn8pro alacaktım pubg için ama rn8 önerildi sd 665 de çok iyi bir işlemci değil bu cihazda kalmaya devam edeceğiz maalesef.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
1800₺'ye garantisiz RN8 alacağıma 200 daha koyar garantili TCL Plex alırım ben. Bence şehir ve satıcı kaynaklı olabilir. Normalde 1300-1500₺ arası satılıyor RN8, Facebook gruplarında. İlimdeki satıcılar 1350₺'ye falan satıyor.

Bence uzak durun o satıcıdan. Karantina yüzünden cihaz az geliyor olabilir, piyasada az kalmış olabilir ama garantili olanlarına bu kadar yakın fiyat biçmeleri saçmalık.

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Son vergi güncellemesinden sonra bu hale geldi. Bunlar iyi günlerimiz gibi geliyor bana happy~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantili gelen telefonların fiyatı artınca diğer telefoncularda fiyat arttırıyor

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Doğrudur sevgili hocam.
Ben kendi kullanımım için en uygun olanı bu olduğu için aldım ha güncellemeler konusunda hep oteleniyor mu, fazlasıyla.
Garantisiz ürün alımlarında malesef tüm yük kullanıcıya ait. İmeisi, bozulan donanım değişimi,cart curt işler. Ama cihazımdan da telefoncumdan da gayet memnunum anneme de aldım.

Garantili olanlarına yakın olmaları beni dusundurmedi değil. Xiaomi Türkiye karantina yüzünden hiçbir teknik destek sağlamadığı için ve ülkemizdeki Xiaomi garanti servislerinin de alakadarsizligini gördüğüm için(işini yapan herkesi tenzih ederek), azıcık asım kaygısız başım düşüncesi ile, gücüm iyileşene kadar da RN8 forever diyorum. haha--
1800₺'ye garantisiz RN8 alacağıma 200 daha koyar garantili TCL Plex alırım ben. Bence şehir ve satıcı kaynaklı olabilir. Normalde 1300-1500₺ arası satılıyor RN8, Facebook gruplarında. İlimdeki satıcılar 1350₺'ye falan satıyor.

Bence uzak durun o satıcıdan. Karantina yüzünden cihaz az geliyor olabilir, piyasada az kalmış olabilir ama garantili olanlarına bu kadar yakın fiyat biçmeleri saçmalık.

Oyla:

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci