Çözüldü Karanlık Tema Bildirim Ekranı Okunmuyor

athrynn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Hocam Play Store'dan Dark Mode isimli uygulamayı indirip day mode seçeneğini işaretleyip denermisiniz..
Hay Allah senden razı olsun kardeşim çok teşekkür ediyorum. Tam istediğim şeyi yaptı 2 saniyede uygulama, beyaz oldu tekrar bildirim çubuğu. Çok teşekkür ederim.

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Hay Allah senden razı olsun kardeşim çok teşekkür ediyorum. Tam istediğim şeyi yaptı 2 saniyede uygulama, beyaz oldu tekrar bildirim çubuğu. Çok teşekkür ederim.
Rica ederim işine yaradıysa ne mutlu bana

Betulorhnm

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Betül
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
17
Rica ederim işine yaradıysa ne mutlu bana
ben denedim kendi kendine dark moda dönüyor. Genel olarak nasıl kurtulcaz dark moddwn güncelleme yapınca geldi.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
ben denedim kendi kendine dark moda dönüyor. Genel olarak nasıl kurtulcaz dark moddwn güncelleme yapınca geldi.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bu uygulamayı kullanıyorum hiç eski haline döndüğünü görmedim ayrıca redmi 5 plus ta karanlık mod normalde yok ama güncellemeden sonra çoğu kişinin karanlık mod la karşılaşması garip olsa gerek mutlaka bir yerde kilit açma kapama zamanlama olması gerek muhtemelen geliştirici seçeneklerinden yapılıyor iyice bakmak lazım bulamadıysanız tekrar Dark Mode uygulamasından day mode seçiniz..

athrynn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Ben formatladım telefonu, dark mode gitti. Bildirim çubuğu falan eski haline döndü. Ve ne farkettim, Bundle diye bi uygulama kullanıyordum haber okuma uygulaması, onu dark mode'da kullanıyordum. Formattan sonra bu uygulamayı yeniden kurup kendisinin dark mode'unu açınca telefonun tümü yeniden dark mode oldu. Meğerse bu uygulama yapmış benim telefonumu öyle. Çok garip ama böyle. O uygulamayı dark mode yapınca telefon da dark mode oluyor kısacası.

Üst Alt