Tema karanlık moda benzer tema önerisi

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
Telefon eski olduğu için maalesef karanlık mod yok (miui 11), karanlık moda benzer hangi temaları önerirsiniz. marketten bazı temaları denedim ama rehbere girdiğim zaman kişinin telefon numarası siyah arka planın altında kalıyor, numarayı görmek için kaydırmak gerekiyor, bazısında ilk menüler siyah arka plan, beyaz yazı ama alt menüye girince orjinal miui temasında ki beyaz zemin siyah yazıya dönüyor. siyah zeminli beyaz yazılı sade bir tema bulmak dileğiyle. teşekkürler

Seyfullah1946

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi redmi 5+
Konular
21
Telefon eski olduğu için maalesef karanlık mod yok (miui 11), karanlık moda benzer hangi temaları önerirsiniz. marketten bazı temaları denedim ama rehbere girdiğim zaman kişinin telefon numarası siyah arka planın altında kalıyor, numarayı görmek için kaydırmak gerekiyor, bazısında ilk menüler siyah arka plan, beyaz yazı ama alt menüye girince orjinal miui temasında ki beyaz zemin siyah yazıya dönüyor. siyah zeminli beyaz yazılı sade bir tema bulmak dileğiyle. teşekkürler
Pixel xl4 veya 4xl

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pixel xl4 veya 4xl
maalesef markette bulamadım, ayçiçek yağını geçti. adında pixel yazan bütün temalara baktım %99 beyaz zemin üzerine tasarlanmış, pixel 4_dark ve pixel dark stew adlı iki temayı indirim bazı hataları var bazı arama çubukları beyaz arka planlı ters gibi yazı rengide beyaz bu sebeple okunmuyor, sistem uygulamalarının bir kısmı beyaz zemin, tas tamam bir karanlık modlu veya koyu renkli bir tema bulana kadar kullanalım. karanlık mode tema önerisi olan yazarsanız sevinirim.sun~~handshake~~

Üst Alt