- Adım
- ali
- Cihazım
- mi 4
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- crDroidAndroid-13.0-20240226-chime-v9.14
- Telefon Modeli
- Redmi 9T
- Bootloader Kilidi
- Açık
Redmi 9T telefonda kapanınca açılmama problemi ortaya çıktı kronik sorunu. Daha sonra forumda H.kadioglu hocamın desteğiyle fotoğrafta bahsedilen direnci yerinden söktürdüm. Telefonu birleştirince açılmama- tepki vermeme sorunu tamamen çözülmüş görünüyor. Birkaç sefer kapat aç yaptım ok.
Geleyim şimdiki sorunuma: telefon şebeke görmüyor, çekmiyor. İçine takılan sim kartı tanıyor sanırım turkcell diye hangi yuvada takılı olduğu belli en azından ama çekim yok telefonu kullanamıyorum. Yazılımsal olmadığını kontrol için 1-2 rom da değiştirdim. EU rom üstüne stok fastboot rom üstüne de son olarak cdroid yüklü durumda fakat şebeke konusunda ilerleme yok maalesef. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Geleyim şimdiki sorunuma: telefon şebeke görmüyor, çekmiyor. İçine takılan sim kartı tanıyor sanırım turkcell diye hangi yuvada takılı olduğu belli en azından ama çekim yok telefonu kullanamıyorum. Yazılımsal olmadığını kontrol için 1-2 rom da değiştirdim. EU rom üstüne stok fastboot rom üstüne de son olarak cdroid yüklü durumda fakat şebeke konusunda ilerleme yok maalesef. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.