Yardım Kapalı telefonun içindeki dosyalara ulaşma

akinfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
32
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi9SE
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Telefonumun ekranı gitti henüz yaptıramadım ekranı göremiyorum. İçindeki dosyalara ulaşmam lazım ama bilgisayara kablo ile bağlayınca dosyalar açılmıyor. Telefon kapalı olduğu için galiba. Telefonun içindeki dosyalara nasıl ulaşabilirim?

akinfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
32
Dokunmatik çalışıyor.

Şimdilik dosyaları almanın imkanı yok gibi anladığım kadarıyla :/ Teşekkür ederim hepinize

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Dokunmatik çalışıyor.

Şimdilik dosyaları almanın imkanı yok gibi anladığım kadarıyla :/ Teşekkür ederim hepinize
Keşke elimizden daha fazlası gelse :( Temennimiz yerine konulamayacak verileriniz olmaması.Geçmiş olsun Hocam.

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Rus dostum chipa önermişti, arşivimde duruyordu sizin için inceledim arşivimi şu toolu inceler misiniz rica etsem sayfayı türkçeye çevirip okuyun anlamadığınız yerde ben veya başkaları da yardımcı olur

Son düzenleme:
Oyla:

akinfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
32
Arkadaşlar tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın :$ Telefonla hala uğraşıyorum. Ekranı görmeden şifreyi doğru girdim telefon açık şuan ama bilgisayara bağlayınca içi boş gözüküyor. Telefonu açınca belki bir yolu vardır diye tekrar mesaj atıyım dedim. Ümit var mı?

*Telefonun içinde ki dosyalara ulaşma amacım; ekran gittiğinde yedek telefona geçince yanlışlıkla wp yüklemesini reddettim geri yükleyemedim. İnternette araştırınca wp son 7 günün yedeklemesini dosyalarda tutuyormuş. Dosyalara ulaşabilirsem wp yedeğini alacağım. Fotoğrafları zaten mi cloudtan aldım. Şimdi gider ekranı taktırırım ama bu wp yedeği durmuyorsa pişman olurum ekran 1.000tl çünkü. O yüzden eğer yedek durmuyorsa öğrenip gidip yeni telefon alacağım |(

Oyla:
Üst Alt