Yardım Kameranın yanından gelen hafif plastik sesi

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Merhaba cihazı mi store mağazasından iki gün önce satın aldım.(Redmi note 10 pro) Telefonun arka tarafında kameranın olduğu yere çok az parmak ile tıkladığımda hafif plastik sesi geliyor. Merak ettiğim konu bu herkeste var mı yoksa bu cihazın kamera, arka kapak vb bir yeri açık veya tam oturmamış da ondan mı ses geliyor. Çünkü arka tarafta sağ ve alt taraflarda böyle bir durum yok. İade etmeli miyim ? Elinde bu cihaz olanlardan cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler .

Volkn_03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
2
Sanırım o kameraların sesi bende de var aynı ses ve eski telefonumda da vardı sorun değil büyük ihtimalle

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım o kameraların sesi bende de var aynı ses ve eski telefonumda da vardı sorun değil büyük ihtimalle
Aynı cihazı mı kullanıyorsunuz ? Ve sizde de plastiğimsi bir ses var mı ?

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Az önce kutu açılımını yaptım redmi note 10 pro cihazın. "Sanki yere düşmüş de içinde bir parça kırılmış, kasa içinde salladıkça oynuyor gibi. Önceki cihazımda (Mi 9 Lite) kesinlikle böyle bir durum olmayıp bu cihaz modelinde böyle bir şey var kanaatine vardım bu konuları görünce. Karşılıklı içimiz rahat etsin, bir tek bende var düşüncesi oluşmasın diye yazdım hocam. Allah başka dert vermesin.

Not: Aynı durum söz konusu olan ve Redmi Note 10 Pro kullanan arkadaşlar yorum yazarsa seviniriz.

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Az önce kutu açılımını yaptım redmi note 10 pro cihazın. "Sanki yere düşmüş de içinde bir parça kırılmış, kasa içinde salladıkça oynuyor gibi. Önceki cihazımda (Mi 9 Lite) kesinlikle böyle bir durum olmayıp bu cihaz modelinde böyle bir şey var kanaatine vardım bu konuları görünce. Karşılıklı içimiz rahat etsin, bir tek bende var düşüncesi oluşmasın diye yazdım hocam. Allah başka dert vermesin.

Not: Aynı durum söz konusu olan ve Redmi Note 10 Pro kullanan arkadaşlar yorum yazarsa seviniriz.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Garantiye gidip gösterdim zamanında. Bütün cihazlarda olduğunu kamera içindeki hareketli parçaların o sesi yaptığını söylediler. Teşhir ürünler üzerinde de gösterdiler hepsinde olan bir durummuş. Dediğiniz gibi tek derdimiz inşallah bununla kalır Allah başka dert vermesin hepimize.

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Garantiye gidip gösterdim zamanında. Bütün cihazlarda olduğunu kamera içindeki hareketli parçaların o sesi yaptığını söylediler. Teşhir ürünler üzerinde de gösterdiler hepsinde olan bir durummuş. Dediğiniz gibi tek derdimiz inşallah bununla kalır Allah

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Garantiye gidip gösterdim zamanında. Bütün cihazlarda olduğunu kamera içindeki hareketli parçaların o sesi yaptığını söylediler. Teşhir ürünler üzerinde de gösterdiler hepsinde olan bir durummuş. Dediğiniz gibi tek derdimiz inşallah bununla kalır Allah başka dert vermesin hepimize.
Rica ederim hocam, amin.

hkmt42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hikmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
Hocam konuyu hortlattım ama benım note 10 pro da aynı bende benım cıhaz mı boyle dıyordum 😄 boncuk var gıbı ses gelıyor en ufak dokunuşta dımı.

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Hocam konuyu hortlattım ama benım note 10 pro da aynı bende benım cıhaz mı boyle dıyordum 😄 boncuk var gıbı ses gelıyor en ufak dokunuşta dımı.
Aynen hocam. Artık alıştık biz. 😄

hkmt42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hikmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
Sinir bozucu oluyor bazen rn note 8 pro vardı onda böyle bi şey yoktu.istemsizce ekrana sert tıklıyorum hemen geliyor ses benım cıhazda sorun var sanmıştım çok kişi yazmış aynı seyi mercekleri komple boşta takmışlar galiba bu modele.😆

Üst Alt