Yardım Kameram çok kötü

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global V11.0.1.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Redmi Note 8 Pro cihazım var kamera uygulamasında çok güzel fotoğraf video falan çekiyor ama WhatsApp ta falan görüntülü konuşurken görüntüm Minecraft gibi görünüyor çözüm bilen?

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Sorun Xaoimi ile ilgili, maalesef. Neredeyse her cihazinda böyle

Oyla:

korkmaz Yiğit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KorkmazYiğit
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
4
Mi 9t cihazım var fakat insta da vb. Kamera gerektiren uygulamalarda gerçekten iyi değil hikaye atican video. Kasiyo foto cekcen on kamera çok efektif ve yazilimsal beyazlık katiyo çok kötu görünüyor ve iPhone 7plus aldım ikinci telefon uygulama içi kameralarda iPhone gercekten harika

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Samsung dada inst ve face ye wpa attigim resimler bana kötü geliyo ama iphone da kalite olduğu gibi aktariliyo bence yazılımsal
iPhone ile kıyaslama yapmak doğru olmaz, android'i kendi içerisinde kıyaslamalıyız yani diğer Android cihazlar yada markalar ile.
Bu durumda da şöyle bir soru çıkıyor ortaya, madem hepsinin kökü Android, öyleyse neden markadan markaya değişiyor?
Bence Xiaomi yazılım konusunda kolaya kaçıp, optimize edilmemiş, üzerinde çalışılmamış Android kaynakları kullanıyor bu da ortaya böyle bir sonuç çıkartıyor.

Aslında merak ettiğim konu, bu rom geliştiren vatandaşlar örneğin Samsung cihazlarındaki Codec paket ve sürücülerini Miui romlara aktarıp uyarlayamazlar mı? Yada daha çok ilgi gören arayüzdeki görsel değişiklikler yapmayı, köksel ve yazılımsal değişikliklerle uğraşıp kafa patlatmaya tercih mi ediyorlar?

Oyla:
Üst Alt