Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

Muallim45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiamio
Konular
1
Yeri değil ama son günlerde Tapatalk da forumdan gelen fotoları göremez oldum acep nedendir. Diğer forumlarda görüyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Yeri değil ama son günlerde Tapatalk da forumdan gelen fotoları göremez oldum acep nedendir. Diğer forumlarda görüyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen hocam yeri değil.. Sizi böyle alalım smirk~~
cevabı büyük usta Skorpi hocamız vermiş..

Kubilaycaki

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
Mi9
Konular
0
Merhaba, ilk kez android kullanıyorum telefon aldığım gibi root falan yok telefonda aynı sorunu yaşıyorum bende. Bu paylaştığınız APK sadece rootlu telefonlarda mı geçerli acaba?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Merhaba, ilk kez android kullanıyorum telefon aldığım gibi root falan yok telefonda aynı sorunu yaşıyorum bende. Bu paylaştığınız APK sadece rootlu telefonlarda mı geçerli acaba?
İlerleyen güncellemelerle stock romlarda da bu sorun düzeltilecek hocam. Verdiğim apk sistem dosyası olduğu için uygulama olarak kurulmaz

Funky55

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğulcan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
11
xiaomi-eu-miui-rom-mi-9-png.74827

Merhaba arkadaşlar. Android Q ile başlayan (Android 10 tüm modelleri) , uzun uğraşlar sonucu xiaomi.eu romlarda kameradan galeriye geçiş sorunu için illet dosya olan MediaProvider.apk 'dan kaynaklı olduğunu tespit ettim. Bu dosyayı sayın suatsari hocama ilettim ve gerekli satırları düzenledi. Bu hafta olmazsa en geç önümüzdeki hafta güncellemelerle romlara entegre olacak.

Rootlu olan cihazlar, ekteki MediaProvider.apk dosyasını
/system/priv-app/MediaProvider klasörünün içindeki ile değiştirin. Ve ekran görüntüsündeki gibi izinleri verin. Cihazı yeniden başlatın, cihaz açıldığında android.process.media durduruldu diye hata verirse Ayarlar, Uygulamalar, Uygulamaları yönet kısmından Medya Deposu ya da Medya Depolama uygulamasını bulup verileri temizleyin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şimdi Kamera uygulamasını açıp test edebilirsiniz.
Hocam çok sağolun yalnız dediğiniz gibi hata veriyor, uygulamalar kısmındanda medya deposunu bulamadım temizlemek için, sistem uygulamalarını da göster dedim ama yok, ekran görüntüsü atar mısınız ya ds başka yoku var mı?

Üst Alt