- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Mi 9t pro
- Konular
- 2
Allah razı olsun abi gittiCihazı reserle, kapatıp aç
Allah razı olsun abi gittiCihazı reserle, kapatıp aç
Cihazı reserle, kapatıp aç
Senden de razı olsun. Hocam Güncelleme ekranında denetleme yaptığınızda yeni bir güncelleme görünmüyor ise, üst sağ köşedeki üç noktalı menüye girmenize gerek yok.Allah razı olsun abi gitti
İndirdigin alt kısımda yazı var ya üstüne bas durdur çıkacakGitmiyor valla abi. İnternet boşa gidiyor ,
An itibariyle OTA Geldi yazyolar abi o ne peki çok soru soruyorum kusura bakma. Bana da gelecek mi o. Kamera önizleme işini halledemedim ama yapamadım.Senden de razı olsun. Hocam Güncelleme ekranında denetleme yaptığınızda yeni bir güncelleme görünmüyor ise, üst sağ köşedeki üç noktalı menüye girmenize gerek yok.
Eğer OTA bir güncelleme indirmediyseniz (ki, bence bunun için cihazı ve sistemi biraz daha tanıyın) üç noktalı menüyle hiç bir işiniz yok. Aramıza hoş geldiniz, günlük heyecan ve her konudaki meraka
Elimizden geldiğince yardım etmekte sorun yok. OTA geldi uyarısını güncelleme ekranında mı gördünüz?Kamera sorunu herkeste rom kaynaklı bir sorun, onu çok sorun etme öncelikle. Yeni ota sürümü ne görünüyor?An itibariyle OTA Geldi yazyolar abi o ne peki çok soru soruyorum kusura bakma. Bana da gelecek mi o. Kamera önizleme işini halledemedim ama yapamadım.
Ben görmedim abi görenler için diyorum banada gelicek miElimizden geldiğince yardım etmekte sorun yok. OTA geldi uyarısını güncelleme ekranında mı gördünüz?Kamera sorunu herkeste rom kaynaklı bir sorun, onu çok sorun etme öncelikle. Yeni ota sürümü ne görünüyor?
Allah Allah nasıl oldu acabaBen de hiç bir şey yapmadım ama düzelmiş.. enteresan
Allah Allah nasıl oldu acaba
Mutlaka gelecektir, ama acele etme otomatik olarak gelmesini bekle.Rehberlere biraz göz gezdirir isen aslında bu işlemlerin çokta basit olduğunu göreceksin.Ama tekrar etmek isterim ki, cihazını ve sistemi bir tanı. Twrp, Bootloader kilidi nedir, mi flash, Fastboot gibi konulara göz at. Unutma, bl kilidini açıp otomatik güncelleme harici yapılan rom yüklemeleri , eğer cihazın garantili ise, garanti dışı bırakır.Ben görmedim abi görenler için diyorum banada gelicek mi
Evet ingilizcekullanınca bu sorun olmuyor.Valla bilmiyorum, herkeste düzeldi sanmıştım ama öyle bişey olmamış galiba.. şu an stock rom'da stock kamera uygulamasından galeriye erişebiliyorum. Telefonumun dili ingilizce, bundan ötürü mü düzeldi acaba
Evet ingilizcekullanınca bu sorun olmuyor.