Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Cihazı reserle, kapatıp aç :)
Allah razı olsun abi gitti
Senden de razı olsun. Hocam Güncelleme ekranında denetleme yaptığınızda yeni bir güncelleme görünmüyor ise, üst sağ köşedeki üç noktalı menüye girmenize gerek yok.
Eğer OTA bir güncelleme indirmediyseniz (ki, bence bunun için cihazı ve sistemi biraz daha tanıyın) üç noktalı menüyle hiç bir işiniz yok. Aramıza hoş geldiniz, günlük heyecan ve her konudaki meraka :)

Kesici0247

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
2
Senden de razı olsun. Hocam Güncelleme ekranında denetleme yaptığınızda yeni bir güncelleme görünmüyor ise, üst sağ köşedeki üç noktalı menüye girmenize gerek yok.
Eğer OTA bir güncelleme indirmediyseniz (ki, bence bunun için cihazı ve sistemi biraz daha tanıyın) üç noktalı menüyle hiç bir işiniz yok. Aramıza hoş geldiniz, günlük heyecan ve her konudaki meraka :)
An itibariyle OTA Geldi yazyolar abi o ne peki çok soru soruyorum kusura bakma. Bana da gelecek mi o. Kamera önizleme işini halledemedim ama yapamadım.

delavega66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Oneplus 11
Meslek
Yazılım uzmanı
Konular
9
Ben de hiç bir şey yapmadım ama düzelmiş.. enteresan :D

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
An itibariyle OTA Geldi yazyolar abi o ne peki çok soru soruyorum kusura bakma. Bana da gelecek mi o. Kamera önizleme işini halledemedim ama yapamadım.
Elimizden geldiğince yardım etmekte sorun yok. OTA geldi uyarısını güncelleme ekranında mı gördünüz?Kamera sorunu herkeste rom kaynaklı bir sorun, onu çok sorun etme öncelikle. Yeni ota sürümü ne görünüyor?

Kesici0247

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
2
Elimizden geldiğince yardım etmekte sorun yok. OTA geldi uyarısını güncelleme ekranında mı gördünüz?Kamera sorunu herkeste rom kaynaklı bir sorun, onu çok sorun etme öncelikle. Yeni ota sürümü ne görünüyor?
Ben görmedim abi görenler için diyorum banada gelicek mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de hiç bir şey yapmadım ama düzelmiş.. enteresan :D
Allah Allah nasıl oldu acaba

delavega66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Oneplus 11
Meslek
Yazılım uzmanı
Konular
9
Allah Allah nasıl oldu acaba

Valla bilmiyorum, herkeste düzeldi sanmıştım ama öyle bişey olmamış galiba.. şu an stock rom'da stock kamera uygulamasından galeriye erişebiliyorum. Telefonumun dili ingilizce, bundan ötürü mü düzeldi acaba smoking~~

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Ben görmedim abi görenler için diyorum banada gelicek mi
Mutlaka gelecektir, ama acele etme otomatik olarak gelmesini bekle.Rehberlere biraz göz gezdirir isen aslında bu işlemlerin çokta basit olduğunu göreceksin.Ama tekrar etmek isterim ki, cihazını ve sistemi bir tanı. Twrp, Bootloader kilidi nedir, mi flash, Fastboot gibi konulara göz at. Unutma, bl kilidini açıp otomatik güncelleme harici yapılan rom yüklemeleri , eğer cihazın garantili ise, garanti dışı bırakır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla bilmiyorum, herkeste düzeldi sanmıştım ama öyle bişey olmamış galiba.. şu an stock rom'da stock kamera uygulamasından galeriye erişebiliyorum. Telefonumun dili ingilizce, bundan ötürü mü düzeldi acaba smoking~~
Evet ingilizcekullanınca bu sorun olmuyor.

delavega66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Oneplus 11
Meslek
Yazılım uzmanı
Konular
9
Evet ingilizcekullanınca bu sorun olmuyor.

O zaman hemen Türkçe yapıyorum.. Kardeşlerim sorunlu kullanırken ben sorunsuz kullanmaktan imtina ederim :P :D

Edit : Şimdi tekrar Türkçe yaptım, telefona reset attım.. ama sorun olmadı, yani hala kameradan galeriye erişebiliyorum.. Biraz da böyle kullanıyım bakalım..

Edit 2 : Türkçe ayarlı iken çektiğim fotoğraflara erişemiyorum, ancak İngilizce ayarlı iken çektiğim fotoğraflara erişebiliyorum kameradan.. Yani düzgün çalışıyor demek yanlış olur..

Üst Alt