Yardım Kamera

CrazyPunisher

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi mi9T
Konular
4
Merhaba arkadaslar ben bu telefonu aldigimda hevesle aldim fakat guncellemeden sonra bni uzdu pil performansi olsun menu gecislerinde donmalar var ve temel sorunu oldugunu dusundugum kamera var sizde de bu sorunlar varmı ? Ve bana önerebileceginiz apk kamera uygulaması varmı

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Güncellemeden sonra kamera sorunun Mi 9t ve K20 serisinde düzeldiğini duymuştum. Sistemi en son sürüme güncellemeyi deneyin eğer güncel değilse.

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Merhaba arkadaslar ben bu telefonu aldigimda hevesle aldim fakat guncellemeden sonra bni uzdu pil performansi olsun menu gecislerinde donmalar var ve temel sorunu oldugunu dusundugum kamera var sizde de bu sorunlar varmı ? Ve bana önerebileceginiz apk kamera uygulaması varmı
Google Camera kur
MJL Miniflex, Burial ya da en güncel 7.3.0.20 apk sı kur

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam garanti yoksa en temiz çözüm bootloader açıp, farklı bir rom kurmak. Xiaomi'yi beklerseniz üzülürsünüz. Bende başta garanti bozulmasın diye çok bekledim, fakat bu kamera sorunu ortaya çıkalı neredeyse 8 ay olacak belki de olmuş geçmiştir fakat bir gelişme olmadı. Mi 9 amiral gemisi fakat onda da düzeltmediler aylardır bende cihazı rootlayıp forumdan bulduğum bir yöntemle çözmüştüm.

Harici kamera uygulaması olarak Gcam yükleyebilirsiniz. Sitede cihazınıza uygun bir çok gcam apk paylaşıldı. Hem stock kamera uygulamasından daha iyi fotoğraf çekiyor. Fakat slow motion gibi bazı şeyler çalışmıyor.

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Kamerada ne gibi sorun var?

Oyla:

CrazyPunisher

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi mi9T
Konular
4