Tavsiye Kamera ve Oyun İçin Hangi Telefonu Önerirsiniz?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Server kayıtlı S24 Ultra alabilirsiniz. Veya daha güncel olsun derseniz S25 Ultra, yurt dışı olarak 37 binden başlayan fiyatlarla satılıyor ama kayıt durumunu bilmiyorum.

Xiaomiler için de server kayıtlar başlamıştı yakın zamanda. Xiaomi istiyorsanız da 15 Ultra en iyisi zaten ama o da 40 bin bandında en düşük.

Daha uyguna bir şeyler bakıyorsanız 14T Pro güzel bir seçenek olacaktır. Direnç kayıt oluyor, yazılımsal kayıt da çıkar belki.

Meraxes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
13
Server kayıtlı S24 Ultra alabilirsiniz. Veya daha güncel olsun derseniz S25 Ultra, yurt dışı olarak 37 binden başlayan fiyatlarla satılıyor ama kayıt durumunu bilmiyorum.

Xiaomiler için de server kayıtlar başlamıştı yakın zamanda. Xiaomi istiyorsanız da 15 Ultra en iyisi zaten ama o da 40 bin bandında en düşük.

Daha uyguna bir şeyler bakıyorsanız 14T Pro güzel bir seçenek olacaktır. Direnç kayıt oluyor, yazılımsal kayıt da çıkar belki.
Tekrar teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için

VHOLDY

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi
Konular
31

Merhaba, S24 Serisinde Server kaydı yok diye biliyorum. S23 Serisinde Server kaydı var Ama Fotoğraf kalitesi istiyor üye , Burda seçenek direk Leica tarafına gidiyor Leica diyince zaten akan sular duruyor dediğimiz gibi 14T Pro hem oyun hem kamera konusunda iyi bir tercih olucaktır.

Üst Alt