- Adım
- Tunahan
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 13
Selamlar, yaklaşık 6 aydır Redmi Note 11s kullanıyorum. Açıkçası genel sosyal medya kullanımında vs. çok memnunum. Henüz daha takılma donma kasma yaşatmadı bana ama bu aralar oyun oynamaya başladım. Bu oyundağım oyunları da bir canlı yayın platformunda canlı yayınla ekranımı bilgisayara aktarak oynuyorum. Bu kullanımda Note 11s cihazımda ısınma ve performans kayıplarını hissetmeye başladım. Bu sebeple güçlü bir Xiaomi telefon arıyorum ama kamera konusunda xiaomi telefonlara pek güvenemiyorum. Artık iyi bir kameram da olsun istiyorum açıkçası. Bir maça gittiğimde sahayı ve futbolcuları çekerken çamur gibi görüntü ile çekim yapmak istemiyorum. Bu sebeple Hem iyi kameralı hem de performansı iyi ekran paylaşırken sorun çkartmayacak bir cihaz arıyorum.
Güncel telefon piyasasını bilmediğimden kafamda bir skala belirlemedim. Sadece şunu söyleyebilirim 20-25k verirsem rahat rahat veririm, 30-40k civarına yükselirsem cidden kaçmayacak derecede iyi bir telefonsa tüm şartlarımı zorlarım.
Dediğim gibi piyasaya hiç hakim değilim. Sizin tavsiyelerinize ve yönlendirmelerinize açığım.
Güncel telefon piyasasını bilmediğimden kafamda bir skala belirlemedim. Sadece şunu söyleyebilirim 20-25k verirsem rahat rahat veririm, 30-40k civarına yükselirsem cidden kaçmayacak derecede iyi bir telefonsa tüm şartlarımı zorlarım.
Dediğim gibi piyasaya hiç hakim değilim. Sizin tavsiyelerinize ve yönlendirmelerinize açığım.