- Adım
- Murat
- Cihazım
- P40Lite-Mi 9 SE
- Meslek
- Resepsiyonist
- Konular
- 3
Open Camera
Buse S. Yıldız hocam yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ediyorum baya bi uğraştık ama sonunda başardıkForumdaki GCam uygulamalarını kurmaya çalıştığınızda nasıl bir hata alıyorsunuz hocam?
Sevindim hocam.Buse S. Yıldız hocam yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ediyorum baya bi uğraştık ama sonunda başardık
Buradaki GCam'lerin hepsi RN8P için diye biliyorum:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kadir Hocam(Glorious ) Mustafa hocamız night shift/portre/ ön kamera/ video gibi çeşitli modlarda atma sorunu yaşıyordu musdi27 hocamın gönderdiğini görmeden ben de hocamla wyroczendeki 7.3.018 sürümünü ve xml dosyalarını gönderdim öyle kurmayı başardık sadece fotoğraf çekme esnasında biraz kasması varmış o kadar. Kasma yaşıyor diye 6 sürümünü denedik ama onda da attı ne hikmetse.
Hocam üstteki alıntıda Buse S. Yıldız hocam takılmalar yaşadığınızı söyledi. Alttaki linkte yyer alan RN8 Pro için port edilmiş bu sürümü deneyebilir misiniz?Buse S. Yıldız hocam yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ediyorum baya bi uğraştık ama sonunda başardık
Hocam gece kamerasını denediniz mi? Zaten normal çekimlerde çok yakınlar biraz ayarları kurcalayinca daha iyi sonuç alınıyor. Ön kamerada stock çok daha iyi bana göre. Sizin için bırakayım görselleri bu arada ben hiçbir ayar yapmadım ugrassam kim bilir neler çıkacak. Şimdi görsellere bakıp siz söyleyin plasebo mu?Şu gcam dan bir şey anlamadım ben. Stock, hatta başka kamera uygulamaları ile aralarında pek fark göremiyorum. Çoğunda stock daha iyi gibi görünüyor. Afedersiniz merkep aynı merkep yani semer değişse ne olurki? Sanki biraz plasebo.
Hocam ben karanlık olduğu için göremiyordum Çok şükür sıkıntı yok ama şu telefon yüzünden gözleri bozmasam iyiMaşallah diyelim hocam ben de lens kullanmadan göremiyorum