Yardım Kamera sorunu hk

bordo bereli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emirhan kar
Cihazım
redmi not 10pro
Konular
27
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 12.5.1.0 Türkiye rom
Telefon Modeli
redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonumda kamera sorunu yaşıyorum kamera x0.6 yani zoom en düşükte ise beyaz çekiyor ama 1x ve üstünde mavi oluyor bazenleri kamera kendi kendine bulur koyuyor ve telefonda 4 kamera var tüm modlar 1 kamera üzerinden oluyor çok tuhaf

Sorunlar ;

1-) 4 kamera vâr ama sadece 1 tanesi çalışıyor 64 mp moda alıyorum onda bile normal ana kameradan çekim yapıyor 64 cekmiyor

2-) kamera en düşük zoomda olunca normal çekiyor ama 1 zoom ve üstünde mavi çekiyor

3-) istemsizce kamera fotoğraf çektikten sonra kendi kendine bulur koyuyor tüm ayarları kapattım gene var

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
Hocam ( Hk ) ne demek

Laqqer41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Laqqer
Cihazım
K60 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
5
Hocam ( Hk ) ne demek
Hakkında demek istiyor..

Geçmiş olsun, Cihazda bu sorun ne zamandan beri var? Herhangi bir düşme, sıvı teması filan oldu mu? Cihazda başka kamera yazılımı mevcut mu? Onunla da aynı sorunları yaşadın mı? Format vs atmayı denedin mi?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu sorunların nedeni/sebebi belirtildi ama ısrarla farklı isimler altında konu açılıyor drunk~~

bordo bereli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emirhan kar
Cihazım
redmi not 10pro
Konular
27
Bu sorunların nedeni/sebebi belirtildi ama ısrarla farklı isimler altında konu açılıyor drunk~~

Sanırım linke girip bakmamışsın baksaydin oradaki yazdığım soru ve bana verilen cevapların buradaki başlıkla bir alaka olmadığını göreceksin bana o link ile bu link arasında aynı olan şeyi der misin merak ettim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hakkında demek istiyor..

Geçmiş olsun, Cihazda bu sorun ne zamandan beri var? Herhangi bir düşme, sıvı teması filan oldu mu? Cihazda başka kamera yazılımı mevcut mu? Onunla da aynı sorunları yaşadın mı? Format vs atmayı denedin mi?
İmeiden sonra kamera gitti bağlanmadı hatası aldım sonra sağlam bir abim vardı ona yaptırdım ama şimdi de tek kamera kullanılıyor ve zoom yapınca mavi çekiyor imeiden sonra gitti alak bullak oldu hocam mallesef şimdi herşey iyide tek sorunum zoom yapınca mavi çekmesi ve 4 kamera yerine 1 kamera kullanmam sizce çözülür mü ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
bordo bereli, Bu ve diğer sorunların sebebi IMEI işleminden kaynaklı ,her ne olduysa ondan sonra olmadı mi ?

bordo bereli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emirhan kar
Cihazım
redmi not 10pro
Konular
27
bordo bereli, Bu ve diğer sorunların sebebi IMEI işleminden kaynaklı ,her ne olduysa ondan sonra olmadı mi ?
Evet , ama o konuda ne yazıyordu kameraya bağlanmıyor hatası alıyorum kameryaa giremiyorum demiştim burada kameraya girebiliyorum ama mavi ekran gibi diğer sorunlar alıyorum bunların hiçbiri diğer konularda yok 🧠

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
bordo bereli, Konuda ne yazmışsınız her ne olduysa IMEI işlemlerinden sonra oldu yani ha mavi ekran vermiş ha bağlanmamış ha vs...

Teknisyen arkadaş gerekeni yazmış ama hala konu açıp yardım,çözüm bekliyorsunuz....

bordo bereli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emirhan kar
Cihazım
redmi not 10pro
Konular
27
bordo bereli, Konuda ne yazmışsınız her ne olduysa IMEI işlemlerinden sonra oldu yani ha mavi ekran vermiş ha bağlanmamış ha vs...

Teknisyen arkadaş gerekeni yazmış ama hala konu açıp yardım,çözüm bekliyorsunuz....
Yazılım atıldı IMEI tekrardan atıldı gene var bu sitenin amacı nedir sorunları çözmek değil mi ben an ve an durumu bildiriyorum mesela sen bilmiyorsun imeinin sorununun arkasına sığınıyorsun bilmiyorsan susarsın hocam bilen abilerim cevaplar onlar demez imeiden çünkü bildikleri tek şey IMEI değildir

🧠 Lütfen kullanalım çok can kurtarıyor .

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
bordo bereli, Senin içinde geçerli sende kullan bence 🧠👀 ;)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme: