- Adım
- huseyin
- Cihazım
- redmi note
- Konular
- 2
Merhaba arkadaşlar, fotoğraf çekmesini seven biriyim. Geçen hafta uzun süredir kullanmış olduğum redmi note 5 telefonumu bırakıp, kendime uzun süredir araştırdığım mı note 10 pro yu aldım. Daha iyi fotolar çekmek için ne beklentilerle almıştım. Fakat eski telefonumda gcam ile çektiğim fotolardan daha kötü fotolar çektiğini görünce modelim bozuldu. Bunun üzerine bu hafta içerisinde sırayla;
10.0.9.0 global (resim iyi çekiyor fakat şarjı çabuk bitiyor)
10.0.3.0 miroom (şarjı iyi fakat fotoları soluk çekiyor)
masik p 16.1 sürümü (şarjı ötekilerine göre çok iyi ama fotolar eh işte)
Masik p 'nin android 9 sürümü var mı ? Varsa onuda denemek isterim çünkü pil performansı hoşuma gitti. Bu telefon android 9 da daha iyi çekiyor gibi
İşin özü arkadaşlar beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Bu teli aldığım için çok pişmanım. Sözde kamera sıralamasında ilklerde yer aliyor ama benim redmi note 5 gcam ile çekilen fotonun yanından gecemiyor. Anlamadım gitti.
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
10.0.9.0 global (resim iyi çekiyor fakat şarjı çabuk bitiyor)
10.0.3.0 miroom (şarjı iyi fakat fotoları soluk çekiyor)
masik p 16.1 sürümü (şarjı ötekilerine göre çok iyi ama fotolar eh işte)
Masik p 'nin android 9 sürümü var mı ? Varsa onuda denemek isterim çünkü pil performansı hoşuma gitti. Bu telefon android 9 da daha iyi çekiyor gibi
İşin özü arkadaşlar beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Bu teli aldığım için çok pişmanım. Sözde kamera sıralamasında ilklerde yer aliyor ama benim redmi note 5 gcam ile çekilen fotonun yanından gecemiyor. Anlamadım gitti.
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.