Yardım Kamera saçmalıyor

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel Plus
Telefon Modeli
Mi Note 3
Bootloader Kilidi
Açık
mi note 3 cihazımda pixel plus rom yüklü daha öncesinde normal pixel yüklüydü ama ondayken de yapıyordu. gcam yüklü bazen fotoğraf çekmek için bastığımda çekmiyor kendi kamera uygulaması dahil wp instagram snapchat hiçbir uygulamanın kamerası çekmiyor gcam de yuvarlak dönüyor dönüyor duruyor. kapat aç yapınca düzeliyor ama çoğu zaman böyle nedeni ne olabilir ? acil yardımlarını bekliyorum

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
mi note 3 cihazımda pixel plus rom yüklü daha öncesinde normal pixel yüklüydü ama ondayken de yapıyordu. gcam yüklü bazen fotoğraf çekmek için bastığımda çekmiyor kendi kamera uygulaması dahil wp instagram snapchat hiçbir uygulamanın kamerası çekmiyor gcam de yuvarlak dönüyor dönüyor duruyor. kapat aç yapınca düzeliyor ama çoğu zaman böyle nedeni ne olabilir ? acil yardımlarını bekliyorum
Custom romlarda kamera libleri hatalı olabiliyor, sistem hatalı dosyalara denk gelince kararsız davranıp kamera modülünü devre dışı bırakıyor. Çözüm ? Varsa cihazınızda ait kamera fix bulmalisiniz, yoksa rom geliştiriciye yazabilirsiniz durumu. Güncelleme ile cozeceklerdir.

Oyla:
Üst Alt