- Adım
- Emirhan
- Cihazım
- Resmi Note 5 Pl
- Konular
- 2
Evet arkadaşlar stock miui 11, Android 8.1 sürümünü kullanıyorum, telefonlarimizin kamerası düşük ışıkta video kayıdı yaptığımızda FPS çok fazla düşüyor (10-15 arası) bunun çözümü exposure speed(pozlama hızı) değerini düşürerek her ortamda her uygulamada sabit 30 FPS almayı planlıyorum ancak bu konu hakkında daha bilgili arkadaşlar varsa onların yardımına ihtiyacım var.
Arka kamera da video kaydı yaptığımızda;
"/vendor/lib/libmmcamera_vince_imx486_ofilm.so"
Ön kamera da ise;
"/vendor/lib/libmmcamera_vince_ov5675_ofilm.so"
Dosyaları kullanılıyor.
4PDA.ru gibi büyük mod forum sayfalarında Bu dosyaları IDA PRO veya Ghidra programları ile düzenlenebilecegini öğrendim ancak şu ana kadar bı nasıl yapılabileceğini öğreten bir kaynağa ulaşamadım.
Snapchat, Instagram gibi uygulamalar camera2 API olmadan/Devre dışı iken daha kaliteli çalıştıklarını fark ettim. Yani sadece yukarıdaki belirttiğim dosyaları düzenlememiz yeterli. Umarım gruptan anlayan birileri çıkar ve beraber bu kamera sürücüsünü düzenleriz...
Arka kamera da video kaydı yaptığımızda;
"/vendor/lib/libmmcamera_vince_imx486_ofilm.so"
Ön kamera da ise;
"/vendor/lib/libmmcamera_vince_ov5675_ofilm.so"
Dosyaları kullanılıyor.
4PDA.ru gibi büyük mod forum sayfalarında Bu dosyaları IDA PRO veya Ghidra programları ile düzenlenebilecegini öğrendim ancak şu ana kadar bı nasıl yapılabileceğini öğreten bir kaynağa ulaşamadım.
Snapchat, Instagram gibi uygulamalar camera2 API olmadan/Devre dışı iken daha kaliteli çalıştıklarını fark ettim. Yani sadece yukarıdaki belirttiğim dosyaları düzenlememiz yeterli. Umarım gruptan anlayan birileri çıkar ve beraber bu kamera sürücüsünü düzenleriz...