Kameradan ayarlara girin en üstte konum bilgisini kaydet seçeneğini aktif yapın.Kamera uygulaması konum kaydetmiyor ne yapabilirim?
Zaten o ayar her zaman açık başlarda birkaç defa kaydetti sonra ne yaptıysam olmadıKameradan ayarlara girin en üstte konum bilgisini kaydet seçeneğini aktif yapın.
Kamera uygulamasının izinler kısmına baka mısınız. Orada konum erişimine izin verilmiş mi?Zaten o ayar her zaman açık başlarda birkaç defa kaydetti sonra ne yaptıysam olmadı
Evet izin verilmiş konum iznine. Birde şöyle birşey var normalde hiç kaydetmiyordu fakat geçenlerde bi format attım fabrika ayarlarına geri döndürdüm ondan sonra bi müddet kaydetti konumu fakat şimdi yine gitti ve ne yapsam da düzelmediKamera uygulamasının izinler kısmına baka mısınız. Orada konum erişimine izin verilmiş mi?
Konum erişimime izin verilmiş ise yazılımsal olabilir sorun.
telefonda konum gps açıkmı en üst düzeyde olacak şekildeEvet izin verilmiş konum iznine. Birde şöyle birşey var normalde hiç kaydetmiyordu fakat geçenlerde bi format attım fabrika ayarlarına geri döndürdüm ondan sonra bi müddet kaydetti konumu fakat şimdi yine gitti ve ne yapsam da düzelmedi
O da açık ama yoktelefonda konum gps açıkmı en üst düzeyde olacak şekilde