Yardım Kamera flu oldu romdan sonra.

mehmedmsy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmed
Cihazım
not 2
Konular
6
Arkadaşlar merhaba 12.0.5 global yüklü idi ama arama kaydedici için Hint romuna geçtim kamerada çok hafif bir fluluk oldu eskisi gibi net değil tekrar global eski Roma döndüm hala aynı nasıl duzeltebilirim acaba ?

mehmedmsy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmed
Cihazım
not 2
Konular
6
başka bir kamera uygulamasını denedin mi
Denedim hocam romdan kaynaklı orijinal fabrika çıkışı olunca kamera çok net çekiyor ama ne hikmetse rom atıldıktan sonra hafif fluluk oluyor başka cihazla kiyasladim bariz belli ediyor eski Roma da döndüm neden hala düzelmedi çözemedim

Alphaİvedik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alpha
Cihazım
Poco F2 Perro
Konular
2
Denedim hocam romdan kaynaklı orijinal fabrika çıkışı olunca kamera çok net çekiyor ama ne hikmetse rom atıldıktan sonra hafif fluluk oluyor başka cihazla kiyasladim bariz belli ediyor eski Roma da döndüm neden hala düzelmedi çözemedim
aosp dene belki fark eder yada android sürümü değiş derim

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Böyle durumlarda persist dosyası flaşlayıp çözenler olmuştu. Bir araştırın derim

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
20
Nasıl bir fululuk
Fotoğraf atabilir misjn

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Arkadaşlar merhaba 12.0.5 global yüklü idi ama arama kaydedici için Hint romuna geçtim kamerada çok hafif bir fluluk oldu eskisi gibi net değil tekrar global eski Roma döndüm hala aynı nasıl duzeltebilirim acaba ?
Hint'e değil Endonezya'ya geçin, Hint sürümünde NFC desteği yok

ve TacoNikky'in dediği gibi persist flashlamayı deneyin. Kalibre dosyası kayıp olabilir.

(Xiaomi nedense arka kamera kalibre dosyasını persist'e koymuş,diğer kalibre dosyalarının tümü nvcfg'de)

mehmedmsy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmed
Cihazım
not 2
Konular
6
Hint'e değil Endonezya'ya geçin, Hint sürümünde NFC desteği yok

ve TacoNikky'in dediği gibi persist flashlamayı deneyin. Kalibre dosyası kayıp olabilir.

(Xiaomi nedense arka kamera kalibre dosyasını persist'e koymuş,diğer kalibre dosyalarının tümü nvcfg'de)
Hocam peki bu persist dosyasını nerden bulacam çok anlamiyorum da zaten baktım olacak gibi değildi globale geri döndüm kamera düzeldi demekki Hint sürümünün kamera dosyaları farklı fotoda hafif fluluk oluyor. Endonezya romuna hiç geçmedim denemedim daha doğrusu bir yerde okumuştum en iyisi Hint romu en stabil olanı diye zaten globale döndüm ama şöyle bir durum oldu bazen herhangi bir uygulamada donup kalıyor resetliyor cihaz kendini ve globale döndükten sonra cihazda hafif kasmalar var eski akıcılık yok artık cihazda neden acaba

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Hocam peki bu persist dosyasını nerden bulacam çok anlamiyorum da zaten baktım olacak gibi değildi globale geri döndüm kamera düzeldi demekki Hint sürümünün kamera dosyaları farklı fotoda hafif fluluk oluyor. Endonezya romuna hiç geçmedim denemedim daha doğrusu bir yerde okumuştum en iyisi Hint romu en stabil olanı diye zaten globale döndüm ama şöyle bir durum oldu bazen herhangi bir uygulamada donup kalıyor resetliyor cihaz kendini ve globale döndükten sonra cihazda hafif kasmalar var eski akıcılık yok artık cihazda neden acaba
Siz Endonezya'ya geçin, performans ve pil açısından en iyisi.

Üst Alt