Yardım Kamera baglanilamiyor

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Merhaba arkadaşlar cihazım redmi note 8 3 gündür kameraya baglanilamiyor hatası alıyorum uygulama üzerinden sıfırlama yaptım önbellek ve verileri temizledim trwp üzerinden de cache dalgıç ard cache yaptım sonuç değişmedi güncelleme dosyası indirdim trwp versiyonu olarak 11.0.9.0 sürümünü yükledim yine aynı son olarak ne yapmalıyım trwp üzerinden format data yapıp IMEI ucmamasi için magisk yükleyip mi bakmalıyım? İlginize teşekkür ederim.,

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Driverler sağlam fastboot dosyası da hazır sizce yüklemeli miyim? Bir sıkıntı olur mu hocam?
Clean all seçeneğini seçeceksiniz kesinlikle unutmayın, clean all lock seçerseniz BL kilitlenir cihaz açılmaz hale gelebilir.

Oyla:

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Clean all seçeneğini seçeceksiniz kesinlikle unutmayın, clean all lock seçerseniz BL kilitlenir cihaz açılmaz hale gelebilir.
Peki hocam belki yarın yaparım bugün son gün gece vardiyası biter yarın izin günümde sakın kafayla daha iyi olur hocam...

Oyla:

YnsEmreAkT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 9 T
Konular
19
Bende geçen ilk defa yaptım 550 sn falan yaptı bişey sorun çıkmadı düzgün yaparsanız clean kesinlikle unutmayın

Oyla:

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Oyla:

YnsEmreAkT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 9 T
Konular
19
IMEI kayıtlı cihazlarda IMEI silinmesin de...
Benimkide IMEI kayıtlı mi 9T sorun olmadı araştırdım twrp ve fasboot rom kurulumunda IMEI gitmiyor mus ama siz yinede efs yedeği alin pc ye olası durumda twrp den kurarsınız

Oyla:

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Benimkide IMEI kayıtlı mi 9T sorun olmadı araştırdım twrp ve fasboot rom kurulumunda IMEI gitmiyor mus ama siz yinede efs yedeği alin pc ye olası durumda twrp den kurarsınız
Aynen IMEI yedegim da var hem cihaz hafıza kartında. Hemde PC de efs yedeğini aldım...

Oyla:

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Mi flaş yüklemeye çalıştım PC 32 bit olduğu için yükleme aracını kabul etmedi bu durumda ne yapayım arkadaşlar? Fastboot dan mi yüklemeliyim trwp den mi bir kamera baglanilamiyor hatası oldu bugün 5.gun başka kamera uygulaması ile çalışıyor kendi kamera si çalışmıyor ikinci sorun da flaş pasif bildirim panelindeki onu da 3.parti uygulama ile halledeyim dedim ama yine çalışmıyor...

Oyla:

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
79
Twrpden format data yaparsanız imei uçmaz ve kullandığınız thermal modülü var ise böyle sıkıntılar çıkabiliyor

Oyla:

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Twrpden format data yaparsanız imei uçmaz ve kullandığınız thermal modülü var ise böyle sıkıntılar çıkabiliyor
Valla hiç modül yok bir reklam engelleme modülü vardı bide sonradan Dolby atmos denedim çalışmadı ama bunlar varken de kamera baglanilamiyor hatası yoktu birden oldu ne olduysa...bir diğeri flaş beden çalışmıyor onu anlamadım..

Oyla:
Üst Alt